- نام مرکز سمپاد
- حضرت محمد
- شهر
- Albuquerque
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- مدال المپیاد
- خیر
- رشته دانشگاه
- پزشکی
۱- من نگفتم زن پایینتر یعنی زن خانهدارآخه رابطه پدر با فرزند اصلا قابل مقایسه اس با دو نفر که حتی به قول شما تو یه لول مالی نباشن دیگه تو یه لول فکری هستن؟ فرزند واقعا چیز خاصی به اون پدر نمیده ولی یه خانوم خانه دار باید همه زحماتش تو خونه پایین تر باشه چون مرد "پول" رو میاره؟ یعنی حرف من اینه هنوز: ۱-لزومی نداره حتما مرد درآمد بیشتر رو داشته باشه، اینکه حتی اون مرده اکثر خانه داری رو کنه چون زن اکثر اوقات سرکاره چیز غیرطبیعی و وحشتناکی نیستش، چیزی نیست که فعلا به طور معمول ببینیم درسته ولی بهرحال یه حالته و کسی نمیگه زن انتخاب اشتباه کرده/خودش به این قضیه باور نداره.
۲- مرد از نظر روحی/مالی حمایت کنه پس نقش زن کجاست خب؟ حرفاتون راستش خیلی بوی تفکر سنتی رو میده، "زن برای آرامش تو خونه اس" ، چنین وایبی، قطعا اگه مالی زن کمک نکنه پس خونه رو میچرخونه و از نظر روحی حامی مرده، پس باز برتری خاصی معنی نمیده.
۳-اینکه میگین مرد "تصمیم" میگیره به خانواده اش فشار نیاره خودش یه اعمال قدرته رو موافقم، و بشدت متنفرم از این واقعیتی که داریم زندگی میکنیم، اگه مرد خانواده به سادگی میخواست آزار برسونه و سرکوب کنه دستش خیلی باز بود، حالا من وزنه رو خوشبینانه میذارم رو کفه ایرانی بودن واسه این یکی، میگم شاید این داینامیک و این قدرت تو جوامع دیگه اینطوری نباشه. از طرفی اگه زن هر نوع کوتاهی ای کنه انگار اجازه آزادی به مرد رو میدن. این واقعا احمقانه و ناعادلانه اس بنظرم، نظر شما چیه؟
۲-فرزند بنظرم خیلی چیزا میده ولی خب اینو کاری ندارم، موضوعیت نداره اینجا
۳- برای مرد اون حالتی که ترسیم کردید از کار خونه کردن قابل پذیرش نیست مگر مردی که در موضع ضعف باشه (نمیگم مرد کار خونه نمیکنه ولی اینکه مثلا ۲۰ سال مرد کار خونه بیشتری نسبت به همسرش انجام بده رو هیچ مرد نرمالی قبول نمیکنه) (اگر هست مثال بزنید)
۳-علت اینکه مرد میتونه اعمال قدرت کنه اینه که در خانواده "معمولا" مرد دست بالاتر رو داره (برای قسمتی که گفتید نظرم چیه)