- شروع کننده موضوع
Zed
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان دو/یک
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- روانشناسی
این سری از تصور ما از کاربران قرار هست به شکل جدید و قوانین تازه برگزار بشه که امیدوارم استقبال بشه.
قوانین:
1- شما برای هر کدوم از تصوراتی که دربارهی فردی که نوبتش هست میدهید باید همراه دلیل و استناد باشه(استناد به پست های وی، پروفایلش، بانگش، و حتّی خارج از محیط سایت) در واقع باید بگید که چرا همچین تصوری دارید.
2- سعی کنید از کلی گویی پرهیز کنید مثلاً گفتن این که تو خیلی مهربونی.
3- سعی کنید بیشتر درباره شخصیت و مسائل مربوط به روان شناسی فرد صحبت کنید.
4- بعد از پایان نوبت هر شخص، فرد در یک پست نهایت دو پست میاد تصورات رو جمع بندی میکنه اگه درسته تأیید میکنه اگه نیاز به اصلاح داره، اصلاح میکنه و اگه غلطه میاد و میگه چرا غلطه و از جواب های تک کلمه ای پرهیز می کند!
5- هر فرد یک هفته فرصت داره.
6- برای نوبت گیری به خود من پیغام خصوصی بدید و من لیست اولیه را تا پایان این هفته میذارم توی پست اول
7-لطفاً این رو در نظر داشته باشید باید اون قدر فعالیت داشته باشید توی سایت که بشه درموردتون نظر داد
-----------------------------
نوبت های این سری:
1- امین
2- قاف
3- ++MaRyAm++
4- Prosur
4.5 - Mohadde3tii
5- امــیـــررضـــا
6- yasaman.k
7- wish
8- مَلِکـــــــــ
9- shnava
10- farhid
11- لنا
12- Suspicious Girl
13-Agent 47
14- زهـرا :)
15- ...ELINOR...
16- The Last Horseman
17- زﮩرا
18- MHO
19- Fateme.RMA
------------
20 تا ظرفیت تکمیل شد فعلاً درخواست ندید!
قوانین:
1- شما برای هر کدوم از تصوراتی که دربارهی فردی که نوبتش هست میدهید باید همراه دلیل و استناد باشه(استناد به پست های وی، پروفایلش، بانگش، و حتّی خارج از محیط سایت) در واقع باید بگید که چرا همچین تصوری دارید.
2- سعی کنید از کلی گویی پرهیز کنید مثلاً گفتن این که تو خیلی مهربونی.
3- سعی کنید بیشتر درباره شخصیت و مسائل مربوط به روان شناسی فرد صحبت کنید.
4- بعد از پایان نوبت هر شخص، فرد در یک پست نهایت دو پست میاد تصورات رو جمع بندی میکنه اگه درسته تأیید میکنه اگه نیاز به اصلاح داره، اصلاح میکنه و اگه غلطه میاد و میگه چرا غلطه و از جواب های تک کلمه ای پرهیز می کند!
5- هر فرد یک هفته فرصت داره.
6- برای نوبت گیری به خود من پیغام خصوصی بدید و من لیست اولیه را تا پایان این هفته میذارم توی پست اول
7-لطفاً این رو در نظر داشته باشید باید اون قدر فعالیت داشته باشید توی سایت که بشه درموردتون نظر داد
-----------------------------
نوبت های این سری:
1- امین
2- قاف
3- ++MaRyAm++
4- Prosur
4.5 - Mohadde3tii
5- امــیـــررضـــا
6- yasaman.k
7- wish
8- مَلِکـــــــــ
9- shnava
10- farhid
11- لنا
12- Suspicious Girl
13-Agent 47
14- زهـرا :)
15- ...ELINOR...
16- The Last Horseman
17- زﮩرا
18- MHO
19- Fateme.RMA
------------
20 تا ظرفیت تکمیل شد فعلاً درخواست ندید!