اولین مهم ترینش اینه که مقایسه نکنم ! اینه که بدونم اگه کسی ۲۵ صدم نمره ی بهتری اورد حتما بهتر نیست یا درسو بیشتر یاد نگرفته ... و به حسادت و مقایسه بقیه هم اهمیتی ندم
قول میدمدی تر باشم تو درسمو و برنامه ریزی کنم و بش عمل کنم
قول میدم بیشتر ورزش کنم و چند تا تابلو نقاشی بکشم ... قول منیدم ببری که دو ساله قراره برا یه بنده خدایی بکشمو امسال تابستون بکشمش
قول میدم تو کانگورو بازهم جز سی درصد برتر شم
قول میدم مرحله دوم پیشرفت سمپادو بهتر بدم
قول میدم وقتی یه چیزیم گم میشه خودمو کنترل کنم !
قول میدم کمتر بیام سایت *
خب من تا سال دیگه باید تمرینای گیتارو جدی ادامه بدم و به یه حدی که برای یک سال قابل قبول باشه برسم .
آمارمو پاس شم بالاخره بعد از پنج ترم
دلم میخواد تصمیمات درونی تر رو هم مدون کنم اما فعلا توی ذهنم نیست ، ضمنن مطمئن نیستم که ممکن باشه پس نمینویسمشون
کنکور قبول شم
سعی کنم بیشتر مشغول خودم باشم و کمتر به اینکه بقیه دارن چیکار میکنن و چرا اینکارو کردن فکر کنم و اهمیت بدم
منظم تر باشم
بیشتر امسال احتمالا درگیر قضایای دانشگاه خواهد بود که هنوز ازونا اطلاعی ندارم
همه همه ی همه ی تلاشمو بکنم ... فارغ از اینکه چی میشه آخرش تا هر چیزی که شد بتونم قبولش کنم چون واقعا پتانسیل تکرار این مسیرو ندارم ...
روی شخصیتم کار کنم ... برای این ایرادایی که خودم میدونم وجود داره وقت بذارم و درستشون کنم
یه تصمیم طولانی مدته که باید استارتشو بزنم اونم اینه که هیچ وقت کاری که میدونم حماقته رو انجام ندم
و یه سری کتابا هست که واقعا دوست دارم بخونمشون ...
تصمیم نیست ،یه میل ذاتیه که ناخودآگاه میکشونتم سمت هنر ... دلم میخواد هارمونیکا رو یاد بگیرم ... گرافیکو دوست دارم و واقعا واقعا دلم میخواد حرفه ای به هر روشی که بشه یادش بگیرم ...
خیلییی بیشتر بنویسم
از شر یک خاطره از گذشته های دور خلاص بشم
پیانو بیشتر کار کنم
برم سراغ یاد گرفتن کامل گوشه ها و دستگاه های موسیقایی از روی همون سی دی آموزش
یه هدفی رو در نظر بگیرم و بهش برسم!(امیدوارم پر تلاش تر باشم)
این تاپیککه همون تاپیک قولهمونِ(با این تفاوت که یه محدوده زمانی رو شامل میشه،انی وی: ))
آدم شم
از زیاد فوتسال بازی کردن دست بکشم و بیشتر تلاش کنم
هر وقت کمری پایی جاییم درد کرد نرم فوتسال
واقعا واقعا واقعا درسامو بخونم (مخصوصا زیست رو که بهش علاقه پیدا کردم)
تابستونو هدر ندم
وضع اخلاق و تعادل روانی امرو هم بهتر کنم
شما ک انجامش نمیدین اینا رو چ کاریه اخه ؟ فک کنم بهتون ارامش میده ک مثلا از کسایی ک بورد ثبت تصمیم سال جدید ندارن یه قدم جلوترین :/
برای اسپم نبودن : منم میخوام به حیوونا غذا بدم و مهربون باشم و اینا :)
دوست دارم امسال اولا یه کاری پیدا کنم که در کنار درس انجام بدم. حالا اگه مرتبط به رشته باشه چه بهتر و اگه نبود هم مثلا تدریسی چیزی جور شه.
و اینکه سعی کنم از جوونیم بیشتر لذت ببرم و وقت کنم با دوستام بیشتر برنامه بذاریم بریم بیرون. این سال ها احتمالا تکرار نمیشه تو زندگی
بتونم رشتمو عوض کنم
زبانم رو اوکی کنم تو سال ۹۷
کارای نورو رو ول نکنم
متلب رو بشدت کار کنم
به یک توافق خوبی با خودم سر تایم ورزش کردن برسم و به عادت تبدیلش کنم
تلاشم رو بکنم که تو جمع بچه های دانشگاه بیشتر باشم + یادبگیرم خوش گذرونی رو +حتی شده به صورت اجباری سالی چند بار بدون خانواده برم مسافرت((:
کتاب خوانی رو به عادت دربیارم
کمتر درگیر اینترنت باشم
خب تصمیم که زیاده
برای تا آخر 97 تصمیم گرفتم زبانم رو بالاخره شروع و تموم کنم.
بالاخره به هر زور و اجباری شده خودمو تو گروه سدرا جا کنم.
کار جدیدم رو به نحو احسن پیش ببرم و پشت گوش نندازمش.
تابستون حتما یه دوره دیگه رو برم.
بیشتر با دانشکدمون دوست باشم.
هر آدم چرتی رو واسه دوستی راه ندم.
از فضای مجازی بیشتر فاصله بگیرم.
انقدر به بطالت نگذرونم.
کتاب هامو بخونم.
درس بخونم