- شروع کننده موضوع
alemzadeh
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد ۱
- شهر
- مشهد - تبریز
- دانشگاه
- دانشگاه هنر تبریز
- رشته دانشگاه
- طراحی صنعتی
با سلام خدمت تمام دوستان موسیقی دوست و غیر موسیقی دوست سمپادی ؛
خوب با اولین پادکست موسقی سمپادیا در خدمتتون هستیم که در مجموع میشه چهارمین پادکست سایت سمپادیا. اول از همه بابت تاخیر به وجود اومده برای ارائه این پادکست من یه عذرخواهی بکنم ولی واقعن باید بگم پادکستی شد که ارزش شنیدن رو داره٬ دوستان زیادی برای به اینجا رسوندن این پادکست زحمت کشیدند٬ دوستانی که وویس دادند٬ نواختند و مجری بودند٬ مدت زمان پادکست یک ساعت شده ولی ازتون این خواهش رو دارم که هیچ آهنگی رو رد نکنید و تمامی آهنگها رو گوش کنید. یه تشکر ویژه هم بکنم از تارا و پرنیان عزیز که زحمات بسیار زیادی کشیدند برای این پادکست٬ یه خسته نباشید ویژه از همینحا بهشون میگم.
منتظر نظرها و پیشنهادهای شما عزیزان هم هستیم برای بهتر شدن پادکستهای بعدی.
لینک دانلود پادکست
لینک دانلود از فایل گیر (با تشکر از کیندر)
اسامی افرادی که در پادکست حضور داشتند:
بیتا
پدرام فــ .
Masih-j
•Silmarillion•
نیمچه
.... (محسن)
تـــــــــــــارا
میکا
ParNiaN.D
Captain.Pisko
خوب با اولین پادکست موسقی سمپادیا در خدمتتون هستیم که در مجموع میشه چهارمین پادکست سایت سمپادیا. اول از همه بابت تاخیر به وجود اومده برای ارائه این پادکست من یه عذرخواهی بکنم ولی واقعن باید بگم پادکستی شد که ارزش شنیدن رو داره٬ دوستان زیادی برای به اینجا رسوندن این پادکست زحمت کشیدند٬ دوستانی که وویس دادند٬ نواختند و مجری بودند٬ مدت زمان پادکست یک ساعت شده ولی ازتون این خواهش رو دارم که هیچ آهنگی رو رد نکنید و تمامی آهنگها رو گوش کنید. یه تشکر ویژه هم بکنم از تارا و پرنیان عزیز که زحمات بسیار زیادی کشیدند برای این پادکست٬ یه خسته نباشید ویژه از همینحا بهشون میگم.
منتظر نظرها و پیشنهادهای شما عزیزان هم هستیم برای بهتر شدن پادکستهای بعدی.
لینک دانلود پادکست
لینک دانلود از فایل گیر (با تشکر از کیندر)
اسامی افرادی که در پادکست حضور داشتند:
بیتا
پدرام فــ .
Masih-j
•Silmarillion•
نیمچه
.... (محسن)
تـــــــــــــارا
میکا
ParNiaN.D
Captain.Pisko