فعالیت مجدد سایت NODET. اخلاقی یا غیراخلاقی؟
سایت nodet.net را که حتما یادتان هست. نشر سمپاد هم که یادتان هست دیگه؟ سایت Nodet در زمان ریاست آقای اژه ای تاسیس شد و برای سمپاد استفاده میشد. نشر سمپاد هم همان زمان تاسیس شد و کتابهای آقای اژه ای و کتابای تکمیلی و مجله و … را چاپ میکرد. خب؟
بعد از برکناری آقای اژه ای از ریاست سمپاد٬ سایت nodet غیرفعال شد تقریبا. به همان شکل قبلی ماند و هرازچند گاهی یک خبر منتشر میکرد. بعد از اون یک سایت جدید زده شد برای سمپاد به اسم sampadportal و چندتا سایت دیگه و در نهایت الان شده sampad.medu.ir
الان دوباره سایت nodet.net فعال شده. یک ظاهر جدید داره و دو سه تا مطلب زده. اما بحث چیه الان؟ بگذارید برم سر اصل مطلب.
موضوع اینه که بعد از رفتن آقای اژهای٬ سایت به سازمان تحویل داده نشده . نشر سمپاد هم از اول به اسم شخص آقای اژه ای بوده و نه سمپاد.
مشکلش چیه؟ مشکل اینه که اسم سمپاد یک اسم متعلق به دولت است. سایت nodet هم متعلق به سمپاد است نه شخص خاصی. بنابراین مالکیت باید در اختیار سازمان باشد نه به اسم شخص خاصی. اما حالا شاهد این هستیم که موازی با سایت سمپاد٬ سایت نودت هم فعال است و گویا در این مدت هم از انتقال سایت به سازمان خودداری شده. تازه با آرم سمپاد هم فعاله! بابا مالکیت معنوی حقوقی چیزی گفتن !
آیا این اقدام اخلاقیه که سایتی که ماهیتش رو مدیون سازمان است٬ به سازمان تحویل داده نشود بعد از تغییرات ریاست؟ آیا این اخلاقی است که نشری تاسیس بشه به اسم سمپاد و مالکیتش متعلق به شخص دیگری باشد؟ شبیه اینکه من یک نشر تاسیس بکنم به اسم نشر ریاست جمهوری. آیا این کار اخلاقیایه؟
توجهتون رو جلب میکنم به این خبر : ایران یک هواپیما به نوری مالکی نخست وزیر سابق عراق داده است. بعد الان دولت جدید عراق میگه هواپیما رو تحویل بده. نوری مالکی میگه نخیر ایران هواپیما رو به من داده!
اطلاعی از وضعیت سایت ندارم راستش و نمیتونم قضاوت بکنم.
میتونم از یکی از دخترهای آقای اژهای که دوستم هست بپرسم.
ولی درمورد نشریه من شنیدم که خود آقای اژهای حقش رو به سمپاد دادن و به همین خاطر چاپش از سر گرفته شده.
سمپاد یک اسم متعلق به دولت بود؛ حالا دیگه چنین سازمانی وجود نداره (خود معاونت دیگه اسم سمپاد را به کار نمی بره)؛ به نظرم اشکالی نداره کسی یه زمانی سارمان را درست کرد حالا با این شرایط بیاد از اسم سمپاد استفاده کنه.
انتشارات هم ظاهراً ربطی به سارمان نداشته و تحت ادارهٔ دکتر اژهای بوده، همون زمان هم بعضی کتابهای روانشناسی را چاپ کرده بود که مورد استفادهٔ سمپاد و مدارسش نبودند.
بع این می گن قیاس مع الفارغ آخه مگه تاسیس یه سایت یا یه نشریه هزینه ای داشته
ازه نشریه هم بیشتر از اون که حالت سازمانی داشته باشه کتابای خود دکتر و فارغ التحصیلا را چاپ می کرد
و انصافا هم دکتر خدمات فرهنگی زیادی با این نشریه کردند
مثل چاپ اولین کتاب رضا امیر خانی(ارمیا) زمانی که هیچ ناشری حاضر به چاپش نبود یا چاپ کتب سعید شریعتی و محبی اشتیانی و…
سلام
احتمالا شما دوست عزيز از بچه هاي ورودي جديد باشي وگرنه هيچ وقت در مورد آقاي اژه اي اينطوري حرف نمي زني…
در عمل سمپادي نمونده كه بخوايم ادعا بكنيم كه داره از نامش سوء استفاده ميشه و اسم سمپاد به نام “مركز ملي پرورش استهعدادهاي درخشان و دانش پژوهان جوان “تغيير كرده و ديگه سمپادي وجود نداره
حتي اگه بگيم سمپادي هم وجود داره نميتونىم به پدر سمپاد خرده بگيريم كه چرا داره از اين نام استفاده ميكنه بهت توصيه ميكنم بري همون شماره هاي آخر مجله رو بخوني و از جمله نامه خداحافظي خود آقاي اژه اي و مطمئنم نظرت در مورد ايشون عوض ميشه…
ممنون
سلام.یه پست داشتیم اینجا “پدر رفت”
کجاست؟
چی شد اون؟
سلام. اینجاست : http://www.sampadia.com/blog/1323.html