• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تصور ما از کاربران [سری 5]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nemesys
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا موافقید که هر هفته دو نفر بررسی شوند تا زودتر نوبت به بقیه هم برسد؟

• بله

رای‌ها: 27 96.4%
  • نه

رای‌ها: 1 3.6%

• رای‌دهندگان
    28
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.
البته میون کلامتون بگم که یکی از قوانین تاپیک اینه که نظراتتون با استناد [پست و اینا] و دلیل باشه :-" دیگه به هرحال :-"

لئوپارد
احساس می کنم از اون آدماییه که همش پشت کامپیوتر و ...(در زمان های خالی اش)
جایزه های خیلی باحال دوست داره
احساس می کنم هم مغرور و هم جدی هستین.
خیلی تو مسائل اعتقادی دارای اطلاعات هستین و این یک نکته جالبه
آنی
زبان های خارجی رو دوست دارین
احساس می کنم مثل پرو فایلتون هم غمگینید(نمی دونم چرا؟)
دیگه چیزی ندارم بگم

@Anee
فکر میکنم خعلی جدی و نفوذ ناپذیر باشید...

@Leopard

هوش بالایی دارید
ریاضیتون خعلی خوبت و زبانتون
اعتماد ب نفس خوبی دارید
دوست دارید بقیه رو نصیحت کنید
فکر میکنم تنهایی رو ترجیح میدید با توجه ب این که همیشه از گفت و گو ها خارج میشید
کمی بی حوصله یا شاید بهتره بگم یه کار بعد از یه مدت براتون عادی میشه و دیگه حوصله ادامه دادنشو ندارید....
گاهی وقتا ممکنه خیلی زود قضاوت کنید(اولین پستی که تو پروفایلم گذاشتید هنوز یادمه)
فکر میکنم اشتباهاتتون رو قبول میکنید و اگه لازم باشع عذر خواهی میکنید(بازم همون اولین پستی ک تو پروفایلم گذاشتید)

پ.ن اینو نمیخواستم بگم ولی میگم
اوایل فکر میکردم خعلی خعلی روی افکار و اعمال و احساس خودتون و اینجور چیزا کنترل دارید....
اما بعد نظرم عوض شد

@Anee
اول از اعتماد به نفسش بگم ،فکر میکنم تو بعضی مسائل (مثلا ارتباط هاش) اعتماد به نفس بالایی نشون می ه و تو بعضی مسائل دیگه کاملا برعکس. حدس میزنم نگرانی اینکه تصویر کلی که ازخودش نشون میده با ایده آلش هماهنگ نباشه رو داشته باشه تو ذهنش. یه کم پرفکشنیسته به نظرم :دی (با توجه به اعتراض هاش به شرایط مختلف همه چیز ) مطمئنم که خیلی خلاقه :-" خودش رو خوب و کامل نمیشناسه و شاید نمیدونه میخواد کی باشه و این با پرفکشنیست بودنش در تضاده (ینی نمیدونه توی چی باید پرفکت باشه )
من یه گروه بندی کردم بچه های سایتو واسه خودم ، حالا بماند چطور :-" اما لیلا جزو هیچ کدوم از اون گروه ها جا نگرفت و خب این ینی یه کم آدم متفاوتیه و متفاوتیش مختص خود خودشه .
شاید اضافش کردم

• لایک
امتیازات: Anee
@Leopard
به نظرم خیلی اهل فیلم هستی بیشتر هم فیلم های محتوا دار رو ترجیح میدی تا هیجانی یه چیزی تو مایه های فیلم های شبکه 4
معتاد ح.ب سایت و حتی خود سایت
خیلی اجتماعی نیستی و سخت به آدم ها اعتماد میکنی و دوستایی که داری رو خیلی با دقت انتخاب کردی و هرکسی رو به عنوان دوست قبول نمیکنی هرچند خیلی باهاش مجبور به بشین پاشو باشی
خیلی اهل سخت گذروندن نیستی، راحت ترین راه رو پیدا میکنی و جایی که سخت بگذره بهت رو نمیری
از رو پست هایی که گذاشتی به نظرم رسید

داش لئو
اگر به راه کج نروی شاید یکی از آینده های مملکت خواهی شد.

سعی میکنی نشان دهی که نظر دیگران برایت بی اهمیت است ولی درواقع اینگونه نیست.
کمال گرا هستی و این ویژگی می تواند بسیار مثبت یا برعکس باشد،باید کنترلش کنی.
شوخ طبع هستی.از محافظ کار بودن خوشت نمی آید.
فیلم بین هستی و معتقدی فیلم های مشهور همیشه بهترین گزینه برای دیدن هستند اما اینگونه نیست.#نصیحت:D
بعضی مواقع مغزت آنتن نمیدهد واکنش های زودهنگام انجام می دهی یا قضاوت های نادرست می کنی.
خیلی مصر بر آنی که وابسته نشوی

این هایی که اینجا می نویسم فقط در حد حدس هستش و گرنه من این دوستان رو نمیشناسم و قضاوتی هم نمی کنم .
@anne
از محیط اطرافش به خصوص شهری که توش زندگی می کنه بدش میاد.
سعی می کنه خودش رو ادم تندی نشون بده تا ازش سو استفاده نکنن.چون از تجربه های خودش و دیگران درس گرفته رفتار این طوری بهتره.
خیلی اجتماعی نیست و علاقه ای هم نداره که اجتماعی باشه و یا اجتماعی به نظر برسه
نمی دونم فکر کنم به هنر علاقه داره و یه رشته هنری رو دنبال می کنه.مثل نقاشی مثلا
دوست های کمی داره
از بیرون کاملا جدی به نظر میرسه
ارتباطش با خانوادش خیلی مورد رضایتش نیست.
در کل آدم غمگینی حساب میشه( به نظرم کودکی شادی داشته)

@Leopard
از بیرون نگاه بکنی آدم مغروری هستش اما خودش این طوری نیست،یعنی تو جمع دوستاش اصلا مغرور نیست.
اطلاعات خوبی داره در زمینه های مختلف.مثل مذهبی و فیلم و ... .
ذهن منطقی خوبی داره البته چون احساسات شدیدی هم داره ممکنه بعضی وقت ها منطقی رفتار نکنه.
دوست داره مرموز باشه و البته مرموز هم هست.
اهل استنتاج و بحث کردن هستش.
اعتماد به نفس خوبی داره.
به نسبت روابط اجتماعی خوبی داره.

- من این چیز هایی که این جا برای هر دو دوست عزیز گفتم فقط حدس زدم و کوچک ترین شناختی ندارم ازشون.اگه حرفام ناراحتتون کرده عذر خواهی می کنم.

آنی
که فکر کنم اسم اصلیت لیلا بود.سخت. جدی. نفوذناپذیر. بچه ای آرام. به نظرم گاهی اوقات دچار مغلطه میشی و خودتم اینو نمیدونم میخوای یا نه؟. به نظر میاد قد کوتاه و بیبی فیس باشی.موهات هم بور باشه.ریاست طلب. خشن نیستی احیانا؟!

لعو پارد
که اصرار داری یه کبیر آخر اسمت داشته باشی.
خندت نگیره ناراحت هم نشو ولی من احساس می‌کنم تو اطلاعاتی باشی
اهل بحث
راستی دفاع خوبی هم داری و کوتاه نمیای.
به نظر میاد قدت 170 165 باشه و وزنت هم متوسط به بالا.
فکر کنم خیلی برنامه میریزی ولی کم اجرا کنی.
علاقه ی مفرط به فوتبال.دعوا.
درسخون هم هستی.
به نظر میاد آدما دیر از ذهنت پاک میشن.
پستای ح.ب که میذاری بعضیاش خیلی جالبه و یه جورایی حس مشترکه.
اهل بگو بخند.
به زبان انگلیسی علاقه داری.
دوست داری هر چه زودتر از شر این دوران خلاص شی و آدم بزرگ به حساب بیای.

آخرین ویرایش:
خب مهلت @Leopard و @Anee هم تموم شد و باید نظرات رو جمعبندی کنند.
ولی برای اینکه کار متوقف نشه، میریم سراغ دو نفر بعدی لیست:

@erfaWn
@فاطیما

Let the games begin​

@erfaWn
چیز زیادی در موردشون نمیدونم چون برخورد نداشتم باهاشون :D
@فاطیما
يه دختر مذهبی، دلسوز، مهربون که وقتی میبینه جایی گیر کردی میاد کمکت میکنه و چیزی رو که نا ممکنه ممکن میکنه و این که موقع عصبانیتش اصلا نمیتونی جولوش بایستی چون ميزنه همه چی رو داغون میکنه :-"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا