• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره برای انتخاب ساز ، استاد و ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negginnium
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خب
الان‌ من میخوام گیتار الکتریک بخرم و شروع کنم به یاد گرفتن
الان که دارم میگردم می بینم خیلی ملزومات و دستگاه های جانبی داره و من نمیدونم برای یه مبتدی کدوم لازمه واقعا و باید در کنار ساز "حتمن" داشته باشمش
کسی اطلاعی تجربه ای چیزی داره تو این زمینه؟
امپلی فایر حتما باید بگیری، پیک هم همینطور. اینا در هر صورت لازمه. توصیه میکنم یه پیکدونی (جای پیک) هم که روی تنه گیتار وصل میشه بگیری. دسته ویبره هم نمیدونم از کی لازمه توی اموزش، و حتی نمیدونم روی خود گیتار هست یا جدا باید بگیری.
سیم بین گیتار و آمپ رو هم باید بگیری تبعا. ((:

تو کار میکنی ؟:-"
سیم بین گیتار چی هست ؟((: آمپ رو میدونم فقط که باید بگیرم
@ایلیا

برای تازه‌کار کدوم نوع سه‌تار رو پیشنهاد می‌کنید؟

تو کار میکنی ؟:-"
سیم بین گیتار چی هست ؟((: آمپ رو میدونم فقط که باید بگیرم
@ایلیا
کار که نه، یکی از رفقا لامکانه، میاد پیش من تمرین میکنه ((: یه چیزایی یاد گرفتم منم.
"سیم بین گیتار و آمپ" ینی سیمی که گیتار رو به آمپ وصل میکنه

پاسخ : مشاوره برای انتخاب ساز ، استاد و ...

همچنان جویای نظر شما در مورد کیبورد هستیم :-" یه توضیحی بدین,چ فرقی با پیانو داره؟قیمت چی؟با ۴۰۰ تومن میشه یه ارگ خرید؟
ببین ارگ(کیبورد) یه اکتاو کمتر از پیانو داره بعدشم با کیبورد چندین تم ساز رو میتونی بزنی میدونی چی میگم؟ منظورم این هست که میتونی باهاش حتی به صورت الکترونیک دف بزنی یعنی صدا هایی که ایجاد میکنه به دلیل الکترونیکی بودن و نوع ساز دامنه ی وسیعی داره
بعد در زمینه اکتاو که گفتم در خود پیانو هم پیانو رویال چند کلاویه بیشتر از پیانو کلاسیک داره (به ترتیب از کم به زیاد: کیبورد، پیانو کلاسیک، پیانو رویال)

ببین بستگی داره من استادم بهم پیشنهاد کرد اگه میخوای یه سه تارِ همدم عمر بگیری خوبش رو بگیر که هی نخوای تعویض کنی و خوش صدا باشه بعدشم اگه یه وقت خدایی نکرده خواستی بفروشیش میتونی به قیمت خوب بفروشی
من خودم دو مُهر، زاد خیل دارم و خیلییی راضیم ازش(قیمتش شد ۲ و نیم میلیون ولی خب از اون عمری هاست! یه سه تار هم توی دیجی کالا زده ۳۰۰ هزار تومان و شوخیه واقعا:D=)))

آخرین ویرایش:
ببین بستگی داره من استادم بهم پیشنهاد کرد اگه میخوای یه سه تارِ همدم عمر بگیری خوبش رو بگیر که هی نخوای تعویض کنی و خوش صدا باشه بعدشم اگه یه وقت خدایی نکرده خواستی بفروشیش میتونی به قیمت خوب بفروشی
من خودم دو مُهر، زاد خلیل دارم و خیلییی راضیم ازش(قیمتش شد ۲ و نیم میلیون ولی خب از اون عمری هاست! یه سه تار هم توی دیجی کالا زده ۳۰۰ هزار تومان و شوخیه واقعا:D=)))
بعد دو مهر زاد خیل برای تازه‌کار زیاد نیست؟
چون فکر کنم تازه کارا اکثرا سهراب برمیدارن ولی با توجه به قیمت کمش فکر کردم جنس خوبی نداشته باشه
فکر کنم ۱۵۰ تومن بود، ۱۵۰ دیگه جوکه!

آخرین ویرایش:
بعد دو مهر خلیل زاد برای تازه‌کار زیاد نیست؟
چون فکر کنم تازه کارا اکثرا سهراب برمیدارن ولی با توجه به قیمت کمش فکر کردم جنس خوبی نداشته باشه
فکر کنم ۱۵۰ تومن بود، ۱۵۰ دیگه جوکه!
به نظرم حرف استادم درست بود ببین باید ساز رو دست بگیری و یه ذره بزنی
من اولین سه تارم همین زادخیل بود و خب به نظرم سه تار خوب برای تازه کار هم خوبه برای کهنه کار هم خوبه
چند تا معیار خیلی‌ مهمه:
دستت خسته نمی شه با سه تار خوب
زه رو که می کشی صداش خوش و خوبه
موقع کوک کردن زه در نمیره که البته این موضوع در رفتن و پاره شدن برای کهنه کار ها اتفاق نمیفته ( از کلمه "زه" بیشتر از "سیم" خوشم میاد:D)
با هر جنس مضرابی روونه چه با عاج و استخوان چه ناخن چه فلز
و ...

بعدا نوشت:
@əlireza راست میگه ها!! به شخصه اگه صرفا به خاطر عدم علاقه به کاسه تار نبود صد در صد میرفتم تار!:D

آخرین ویرایش:
Back
بالا