• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رادیو آسایشگاه...رادیو چهرازی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع happiestchemist
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من اتاق سرد آبی رو گوش دادم فوق العاده بود اگه داستانهای دیگه ای هم میشناسین بگین

خیلی عجیب و جالبه، این تاپیک سال 2014 زده شده و الان 2019هه،ولی هنوز هم ادامه داره، من صب که پاشدم با سرچ ی تیکه ((لبت کجاست که خاک منتظر است )) خواستم متن کاملشو بخونم که وارد این تاپیک شدم و نشستم از اول همه ی نظراتو خوندم و جدی دارم دیوونه میشم، اینکه چقد ساده از کنارش میگذشتم ولی چقققد پر محتوا بوده و داستان پشتش بوده، نزدیک سه ساعته که بکوب دارم میخونم و این سایت به اون سایت میشم و هر لحظه دارم بیشتر گنگ و گیج میشم

خیلی عجیب و جالبه، این تاپیک سال 2014 زده شده و الان 2019هه،ولی هنوز هم ادامه داره، من صب که پاشدم با سرچ ی تیکه ((لبت کجاست که خاک منتظر است )) خواستم متن کاملشو بخونم که وارد این تاپیک شدم و نشستم از اول همه ی نظراتو خوندم و جدی دارم دیوونه میشم، اینکه چقد ساده از کنارش میگذشتم ولی چقققد پر محتوا بوده و داستان پشتش بوده، نزدیک سه ساعته که بکوب دارم میخونم و این سایت به اون سایت میشم و هر لحظه دارم بیشتر گنگ و گیج میشم
به جمع ما خوش اومدی:D

من فک میکنم دوباره شروع کردن

رادیو چهرازی از پادکست های مورد علاقه منه. تحلیل های جالبی بود. از خوندنشون لذت بردم.

صدای گوینده این اثر آقای "ایمان ابوحمزه" هستش
حدود 10 سال هست کار پادکست می کنند و با رادیو رنگو شناخته شده هستند
اگر کارهای اقای ابوحمزه رو گوش کنید متوجه شباهت صدا به شخصیت اصلی میشید
ضمن اینکه ایشون صفحه جدید اینستاگرام چهرازی رو فالو کردند و اینکه سابقا در توییتر چهرازی کامنت گذاشتند

من احساس میکنم دارم اونجا زندگی‌میکنم جدا:/

امیدوارم اینجا دوباره پا بگیره !

Back
بالا