• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سایت‌های معتبر جهتِ خرید اینترنتی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شقایق س.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من کتابامو از بانک کتاب پایتخت میگیرم....بیشتر از صد تومن بخری تخفیف میده...از خود انتشارات گاج والگو وخیلی سیزم خرید کردم...ولی تخفیفهای پایتخت بهتره ومیصرفه...
برای خرید باقی لوازم هم بین دو سایت مشهور دی جی کالا (و دی جی استایل) وبامیلو....
بامیلو رو انتخاب میکنم همیشه..به چند دلیل:
قیمتهای دی جی کالا تازگیا خیلی گرونتر از بامیلو در میاد.
بامیلو امکان پرداخت درب منزل هم داره.
برگردوندن کالا به بامیلو راحتتره..
همیشه که از بامیلو لباس میخرم خوشم نیومد با پست دوباره میفرستم به شرکتشون...علاوه بر پول کالا ها پول پست رو هم واریز میکنن به حسابم....پیگیری ومکافاتش کمتره...لازم نیست عیب پیدا کنی...صرفن کافیه بگی خوشم نیومد...بر خلاف دی جی کالا که فکر کنم فقط تعویض سایز داره...

براي خريد گيم و تجهيزات جانبي گيمينگ هم پيشنهاد بدين + براي خريد كميك بوك و اكشن فيگور:D

بانک کتاب پایتخت و fastbook برا کتاب خوبن

من از یه پیج شال و روسری قبلا خرید کردم خیلی راضی بودم
Madambella1
ولی چند بار پیرهن خریدم چرت ترین جنس ممکن رو داشت

آخرین خرید اینترنتیم استیکر لپتاپ از فلربو و گیکتوری بود که خیلی راضی بودم ولی پیش نیومده تا بحال که پوشاک رو آنلاین بخرم و راضی باشم

:-" سلام
یه سایت فروش که بخش بهداشت دهان و دندانش کامل باشن سراغ دارید ؟
دیجی کالا رِ شخم زدم ولی فلاس تریدر یافت نکردم =(

تو ترب(موتور جستجوی هوشمند محصولات)هر چی میخواید سرچ بزنید فروشگاه های معتبر رو میاره قیمتاشونم میتونید با هم مقایسه کنید.

رنگی رنگی مناسب برای خرید پلنر و کاغذ اسکرپ بوک و جاکلیدی و... کلا گوگولی جات:) _خیلی جاها نمایندگی حضوری داره_
کیوسک نت کلییی لوازم التحریر ماگ کفش کیف و خلاصه همه چیزایی ک تو پیج آی رنگی میبینید و خیلی خوشگلن
و ممکنه واسه خریدشون به این سوال رسیده باشین ک تو ایران دارن؟
تازه از تمام فروشگاه های دیگه ک محصول مشابه دارن ارزون تره تمااام وسایلشون:)
دیجی کالا رو هم ک میشناسید:) تخفیف های خوبی میده و هم چی داره و خلاصه خوبه دیگه:)
بانک کتاب پایتخت برای خرید کتاب کمک درسی با بیست درصد تخفیف واسه تهران پست رایگان داره :)
جنگل ی مرجع عالی برای خرید کتاب زبان اصلی و کتاب های حقوقی:) _حضوری هم ی فروشگاه خوشگل تو انقلاب داره:)_
سیب اسکچ ی فروشگاه اینترنتی فوق العاده مخصوص بولت ژورنال باز ها:) دفتر و کوله و...هم داره:) _خیلی جاها نمایندگی حضوری داره_

+خودم ازهر 6 تا فروشگاه خرید کردم و معتبرن:)
پیشنهاد میکنم ی سر بزنید ب اونایی ک نمیشناختین و الان معرفی کردم:)
+تا الان س بار این پست و ویرایش کردمD: هربار ی چی یادم میآد:)

آخرین ویرایش:
Back
بالا