• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع کوزت
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
در بهترین حالت ممکن)
کنکور تجربی رتبم ۲۲۲ شده و در حال رفتن برای ثبت نام دانشگاه هستم و به محض اینکه رام بدن بیمارستان مثل @NEURAE یه چند تا عکس می‌زارم پروفم:))
(تنها ربطش به سمپادیا همون پروفه بود)

اه کاش من ۹ سال پیش عین آدم جواب این سوالو دادم بودم که الان وقتی میخوندم نوستالژیک میشد :D
اره دقیقا:))) منم نه سال پیش فقط یه مشت شر و ور نوشتم. ادم نوستالژی جمع کردنم نیستیم.اَه:)))))))))

پست اول رو که خوندم چقدر بغض گلوم رو گرفت. پستی که ده سال پیش واسه پنج سال بعدش نوشته شده بود و همه چیز فرق کرده بود.
به نظرم پنج سال دیگه من هنوزم میام سمپادیا و ح.ب مینویسم و قول میدم هیچ وقت اسم موازی رو عوض نکنم. ولی احتمالا آدمای اینجا عوض شدن.
خب تا پنج سال دیگه من ارشد رو تموم کردم، سرکار میرم، احتمالا مزدوج شدم، هنوز میخوام یوگا رو شروع کنم:)) کلی سفر رفتم، یه وسیله نقلیه شخصی دارم -مثلا دوچرخه:)) - زبان آلمانیم خوب شده، موهام رو رنگ کردم چون تا اون موقع کلی موی سفید خواهم داشت، به چندتا خونواده نیازمند ماهانه کمک میکنم و یه سری چیزایی که احتمالا الان بهش نمیتونم حتی فکر کنم.
البته اگه عمری باشه و زنده بمونم.
راستش چون مسعود و فرشید که توی پست اول درموردشون حرف زده بودن الان نیستن، خیلی بیشتر حس میکنم ممکنه خیلی از ما ها فرصت به دست آوردن چیزایی که مینویسیم رو نداشته باشیم.

به نظرم ۵سال بعد من هنوز به عنوان یه ادم غریبه شناخته میشم اینجاو هنوز نمیتونم خوب با بقیه ارتباط برقرار کنم:)):|

خیلی از انجمنای بحثی مثل اعتقادی-فلسفی-سیاسی پاک میشن....
درعوضش انجمنای خاله زنکی جاشونو میگیرن...
مثلن:حرف بزن فرانسه-حرف بزن ترکی-حرف بزن برای شکست عشقی خورده ها-حرف بزن امتحانات-حرف بزن رمضان-حرف بزن محرم-خانواده س
چه چالب پیش بینی کرده بودی:)
میگن دعوا ها هم اون زمان جذاب تر بوده :))
( چندین سال پیش خیلی کم سر میزدم و البته هیچ پیام و فعالیتی هم نداشتم ولی یکی از دوستام عضو فعال بود و گاها از ماجرا های اینجا میگفت)

۵ سال دیگه یعنی سال ۲۰۲۵ فکر نکنم سایت نسبت به الان پسرفت کنه چون دیگه جا نداره :))
به نظرم جو سایت بهتر باشه و کلا بهتر از این روزا باشه
امیدوام وضعیت جامعه و کشور ایران هم بهتر شده باشه
مردم درگیر بیماری همه گیر خطرناکی مثل کرونا نباشن و جنگ و خونریزی در منطقه ی خاورمیانه کمتر باشه
خودم هم که اگه زنده باشم قاعدتا طرح (سربازی) هستم مجرد موندم. هر از گاهی به اینجا هم سری میزنم دیگه اینکه امیدوارم یه سری از اخلاق های بد خودم (مخصوصا تنبلی) رو کنار گذاشته باشم.

5سال دیگه اینجا نیس :))ولی گروه تلگرامی ما هنوز هست:)))

حقایق بیشتری از پشت پرده ها آشکار شده
برگ‌های افراد زیادی ریخته
و اعضا همانند پروانه های پراکنده، با چشم هایی هراسان به دنبال راهی برای فرار می‌گردند.

Back
بالا