sima.sh
کاربر نیمهفعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- همدان
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
نه خیلی کم میزنم.ماسک زیاد میزنی؟
ماسک بیشترین سطح تماسش با بینی و چونه س.

نه خیلی کم میزنم.ماسک زیاد میزنی؟
ماسک بیشترین سطح تماسش با بینی و چونه س.
1 روغن آرگانیه سوال، مویی که فر باشه، ولی نه خیلی در حدی که پف کنه بیاد بالا، و جنسش خشک باشه کاملا، و تراکمش هم زیاد باشه، آیا راهی برای مدیریت کردنش وقتی که بلند شده باشه (بلندتر از 20 سانت) وجود داره که وقت و زندگی آدمو تباه نکنه؟
مرسی1 روغن آرگان
2 یه سری ماسک مو هم برای خوابیدن پف مو هست
3 کراتین که لخت میکنه موهارو
پف مو میخوابه، حالت مو عوض نمیشه و شونه کردن راحتتر میشهمرسی
به جز آپشن کراتینه کردن، اون دوتای دیگه نتیجه شون چی میشه، ینی انتظار چه چیزی رو باید داشته باشم؟
همون روغن آرگان خیلی خوبه ولیمرسی
به جز آپشن کراتینه کردن، اون دوتای دیگه نتیجه شون چی میشه، ینی انتظار چه چیزی رو باید داشته باشم؟
ماسک مو داخل حمام و شامپوی مخصوصیه سوال، مویی که فر باشه، ولی نه خیلی در حدی که پف کنه بیاد بالا، و جنسش خشک باشه کاملا، و تراکمش هم زیاد باشه، آیا راهی برای مدیریت کردنش وقتی که بلند شده باشه (بلندتر از 20 سانت) وجود داره که وقت و زندگی آدمو تباه نکنه؟

موهاتو بعد حموم بباف (خیس)و اینکار رو ادامه بده ، یواش یواش خود به خود فر میشه. ، البته اگه موهات اندکی حالت داره:/اما راهی نیست که بشه به مرور زمان و به صورت طبیعی به موهای فر رسید؟![]()

خب دلیل علمی و منطقی براش ندارم وبی مرور زمان فرِش رو بیشتر میکنه ، مثلا موهای بچگی من فقط یه چیزی مثل موج داشت در حالی که الان خودِ خودِ سیم تلفنهنه منظورم دائمی و از ریشهس^^
خودم نسبتا فرم اما دلم میخواد میزانش بیشتر بشه-.-

) ثبات فرش بیشتر میشه و همون روند بافت مو هم بی تاثیر نیست...