• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

لیگ علمی پایا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sinamaster
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام.
می‌خواستم بدونم کسی هست این‌جا سال پیش نهم بوده باشه و شرکت کرده باشه؟ یا امسال قرار باشه شرکت کنه؟
می‌خواستم راهنمایی بگیرم.

بچه‌ها یه سوال،میشه هم بر فرض مثال توی علوم پایه و هم کامپیوتر همزمان شرکت کرد؟

پایا :/
منظورم اینه که همزمان میشه توی دو تا رشته شرکت کرد یا نه
ببین ناموسا اینا مسخره بازیه...
بخدا اگه یه نفر تونستی پیدا کنی مقام اول آورده باشه به جز لوح تقدیر چیز دیگه بهش داده باشنش?:-"
اگه المپیاد میخوای تجربه خوبیه برو المپیاد فیزیک شیمی و ریاضی و اینا منم خودم تجربه داشتم واقعا سخت نیست حتی از کنکور هم یه جورایی آسونتره...
حداقل به یه دردت هم میخوره تو دانشگاه...
از این مسخره بازیا خیلی زیاده نمیدونم المپیاد پایا و المپیاد راپونوف روسیه و مسابقه بین شهری IMC سئول...
همشون مسخره بازیه نمیگم نرو ولی وقت نذار...
در این حد بدون که هرچی گفتن آخرش لوح تقدیره هیچی نیس...

ببین ناموسا اینا مسخره بازیه...
بخدا اگه یه نفر تونستی پیدا کنی مقام اول آورده باشه به جز لوح تقدیر چیز دیگه بهش داده باشنش?:-"
اگه المپیاد میخوای تجربه خوبیه برو المپیاد فیزیک شیمی و ریاضی و اینا منم خودم تجربه داشتم واقعا سخت نیست حتی از کنکور هم یه جورایی آسونتره...
حداقل به یه دردت هم میخوره تو دانشگاه...
از این مسخره بازیا خیلی زیاده نمیدونم المپیاد پایا و المپیاد راپونوف روسیه و مسابقه بین شهری IMC سئول...
همشون مسخره بازیه نمیگم نرو ولی وقت نذار...
در این حد بدون که هرچی گفتن آخرش لوح تقدیره هیچی نیس...
منم به قصد رتبه شرکت نمیکنم. صرفا به خاطر تیتاپشه :)) (مدرسه پیش همه بچه‌ها لوح میده)
دلم میخواد المپیاد کامپیوتر شرکت کنم ولی بعید میدونم تواناییش رو داشته باشم(میترسم) بخاطر همینم حداقل میخوام توی یه چیز کامپیوتری شرکت کنم که حسرتش نمونه برام

منم به قصد رتبه شرکت نمیکنم. صرفا به خاطر تیتاپشه :)) (مدرسه پیش همه بچه‌ها لوح میده)
دلم میخواد المپیاد کامپیوتر شرکت کنم ولی بعید میدونم تواناییش رو داشته باشم(میترسم) بخاطر همینم حداقل میخوام توی یه چیز کامپیوتری شرکت کنم که حسرتش نمونه برام
چرا ترسیدن... قرار نیس حتما ب مدال ختم بشه...
خیلی تجربه ی جالبیه

بخدا دوستم میگفت نمیدونم المپیاد شرکت کردم چی شده...
رنک سه آورده بودن تو مدرسمون...
جایزش ای بود که به مناسبت سوم شدنشون بردنشون راهیان نور لوح تقدیر هم ندادن:|

Back
بالا