خانواده شما تا چه اندازه تو زندگیتون مداخله میکنند و چقدر آزاد هستید؟ چقدر به خودتون حق انتخاب میدن و چه مرزهایی واستون تعیین کردند؟ به نظرتون چقدر منصفانهست؟
در بعد تحصیلی:
در بعد مالی:
در بعد مذهبی:
در بعد روابط:
در بعد تحصیلی تقریبا ازادم یعنی منظورم اینه میتونم برم اون رشته ای که میخوام ولی موافق نیستن
در بعد مالی از اونجایی که هنوز بچه هستم و اونا خرج میکنن حق دارن هرچی بگن و خیلی مطرح نیس کلا
در بعد مذهبی نه من کاری به اونا دارم نه اونا به من ولی اگه مثلا مسعله حجاب رو هم حساب کنیم بابام گاهی گیر میده مامانمم خیلی کم
در بعد روابط خودمم قبول دارم که برا یه دختر ۱۴ ساله رابطه زوده ولی اگه ازشون بپرسی کراش زدن بده و صحبت یا دوستی معمولی با پسر هم ممنوعه🙂
در بعد تحصیلی همیشه میخوان ناظر باشن ولی خب چون فهموندم بهشون دیدتون نسبت بهش کمه و خیلی چیزا رو نمیدونین برای همین کمتر گیر میدن ولی همیشه گیر خودشونو هر طور شده باید بدن
در بعد مالی همیشه من باید تابع اونا باشم و خب به استقلال مالی هم نرسیدم که نظر خاصی بدم
در بعد مذهبی که تا دلت بخواد . نصف از دست رفتن تمرکز هام به خاطر یهویی در کوبوندنشون و اجبار من به نماز خوندنه و خیلی سر همین هم تمرکزم از بین میره و هم اعصابم
در بعد روابط میگن فقط در حد مدرسه دوست پیدا کن ولا غیر . و خب اگه بفهمن من هنوز دوستایی دارم که دخترن اونوقت دیگه از افسانه های سامورایی هم خطرناک تر میشن و آره
تقریبا خیلی خودشونو میخوان بهم ربط بدن بی دلیل ولی خب از اون ور منم خودمو ازشون جدا میکنم
و خب دانشگاه برم نقششون توم خیلی خیلی کمتر میشه
در بعد تحصیلی: آزادی ای ندارم _ هرچی اونا بخوان باید انجام بدم
در بعد مالی: درآمد شخصی ندارم و اونا خرجم رو میدن اما ساپورت مالی میشم...
در بعد مذهبی: تو بحث پوشش نیمه آزاد ، تو بحث های عقیدتی مربوط به دین کلاً آزاد(پدر و مادرم آدمای مذهبی نیستن خیلی به ندرت پیش میاد راجب مذهب باهم حرف بزنیم)
در بعد روابط: کلاً آزاد...
در بعد تحصیلی هیچوقت کاری نداشتن ، یکی دوبار هم که اومدن گفتن چرا درس نمیخونی بهشون گفتم من آدمِ لِج کاریم(😂)اگه گیر بدین من اصلا نمیخونم و کلا دیگه دخالتی نمیکنن، بحث انتخاب رشته و اینا هم که میگفتن ما اینو دوست داریم و این برات بهتره ، ولی آخرش هر چی خودت بگی
بعد مالی که خب هر چی اونا بگن (ولی خب اگه بگم پول بدین میدن)
بعد مذهبی هم هرچی من به اونا گیر بدم👩🏻🦯👩🏻🦯
بعد روابط هم ، خب معمولا اصلا نمیفهمن با کیا دوستم که بخوان گیر بدن ، فقط قبلاً میگفتن با بزرگتر از خودت دوست نباش چون اونا چیزایی رو میدونن که تو نمیدونی👩🏻🦯👩🏻🦯 خب الان دیگه نمیگن
بعد تحصیلی که رشته ای که خواستم نتونستم برم کلا دوتا انتخاب ریاضی تجربی داشتم ک خودمم رو هوا تصمیم گرفتم، ولی خب سر نمره اون قدرا کاری ندارن کلا حتی وقتی تقلب میکردم میدونستن🙂😂
بعد مالی هم اونا خرجمو میدن
بعد مذهبی که با اینکه مذهبی نیستن ولی یه مدت دعواهای شدیدی سر این قضیه میشد و میشه .. بیشتر بهانشون عرف و عقاید سی سال پیش جامعس تا اعتقاد مذهبی که اصن کاریم بهم ندارن
بعد روابطم در همین حد بگم ک تموم پیامام و هرچی تو گوشیم میگذره برا بابام بکاپ میشه و بخاطرشون همه رو کنار گذاشتم و اکثر بچه های مدرسه ازم متنفرن و تنهام ..🤌🏻
تو بعد تحصیلی و مذهبی چون چندان تفاوتی با خواستههاشون نداشتم، نمیتونم متوجه بشم که دخالت میکنند یا نه.
تو بعد مالی زیاد.
و تو بعد روابط تا فیها خالدون!
به نحوی که روانم رو، جسمم رو حتی، دارم سر مورد آخری از دست میدم!
بعد تحصیلی با یک نمره پایین به فنا میرم.بعد مالی خب الان با سن ۱۳ و۱۴ سال توقع این که استقلال مالی داشته باشم ندارم.
بعد مذهبی اگه بعد تحصیلی مشکلی نداشته باشه اصلا وارد این بعد نمیشیم.
بعد روابط تا فیها خالدون آدم باید وارسی بشی ولی من اکثر مواقع هیچی بهشون نمیگم
در بعد تحصیلی 99.99% خودم نقش داشتم و مداخله ی چندانی از سمت خانواده نبود و حق انتخاب کاملا با خودم بود و هنوزم هست و این بعد شاید روی انتخاب رشته ی خواهرم خیلی اثر گذار بود و امیدوارم بعدا پشیمون نشم بابت دخالت ها و من هنوزم بابت این موضوع واسش استرس دارم
در بعد مالی هنوز وابسته به خانواده ام ولی سعی کردم این یک ماه از زیر پر و بال شون در بیام و یه جورایی خودم مستقل شم ...ولی هنوزم واسم سخته در حال حاضر در این زمینه هم دخالتی نداشتن فعلا زیرپوستی تلاش کردن تک و تنها بین یه عالمه مشکل در برابر مستقل شدن تنهام نزارن و این خیلی خیلی خیلی واسم عزیزتر شون میکنه
در بعد مذهبی شاید نقش پر رنگی در اوایل زندگی ام داشتن و این باعث شده خودم هم سو هم و راستا با عقایدشون بشم... این یه چیز اجتناب ناپذیر و انکار نکردنی هست و مرز هایی که اونجا تعیین شده روی بعد روابط هم شاید اثر خیلی بزرگی گذاشته باشه
در بعد روابط دخالت پنجاه پنجاه داشتیم....هم نظر من براشون محترم بود هم نظر خودشون رو سعی میکردن بگنجونن....این بعد جدیدا به هشتاد بیست به نفع من تغییر کرده البته 😅💔...هنوز هم در روابط خودم حالت تدافعی دارم و تا به این لحظه نمیدونم این حالت چقدر خوب و موثر بوده