• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

    ثبت نام عضویت
  • خنده
امتیازات: Sina
بیاید از دانشگاه یزد براتون بگم، مقداری بیابون پت و پهن با یه اقیانوس وسطش(یدونه حوض) که کنارش درخت های بلندی هست، مقداری انسان عقده‌ای و پاچه خوار و از دماغ فیل افتاده(۹۹درصد)، تعداد کثیری استاد عقده‌ای که ارث مادراشون رو ازت طلب دارن.
درضمن با اینکه ۱۴هزار و خورده‌ای دانشجو داره(که هزارتاش دانشجو بین‌المللیه) یجوری سریع شایعه میسازن و توی دانشگاه پشت سرت حرف میزنن که پشمی برات نمیمونه. (البته من و دوتا از رفیقام از اونایی هستیم که دیگه زیادی معروفیم :)) )
این از دانشگاه، حالا بیاید تا از خوابگاه بگم، یه زمین چند هکتاری که دورش دیوار کشیدن و از داخل سیم خاردار داره که داخلش ساختمون های زیادی هست البته توی این زمین ها درخت های مختلفی کاشتن، حراستیا و گیتی های بی پدر مادری که کارشون اذیت کردن دانشجو هاست و دانشجوهایی که حاضرن از دیوارای سیم خاردار رد شن ولی از گیت نزنن بیرون، حالا نکته جالبش اینجاست که موقعیت قرار گیری این ساختمون ها توی محوطه کاملا رندومه و ممکنه تو توی ساختمونی باشی که هم از گیت دوره هم از سلف، یدونه سگ پزی هم بیرون خوابگاه هست معروف به سگ پزی ابوذر با سرآشپز معروفش ابوذر سگ پز که غذای آخر هفته دانشجوهارو تامین میکنه.
(از خوابگاه دخترونه که توی محوطه دانشگاهه حرف نمیزنم که نگید این پسره ج*ندست :-")
حالا بعدا چند تا عکس میگیرم از این فاحشه خونه آکادمیک براتون میذارم ولی گول این عکسا رو نخورید ما اینجا داریم پاره میشیم، خودم به شخصه ریزش مو گرفتم تحت فشار دارم کچل میشم💔
 
لطفا یه نفر دانشگاه سمنان رو توصیف کنه، می‌خوام ببینم آیا کسی تا به حال اونجا رو دیده؟
 
لطفا یه نفر دانشگاه سمنان رو توصیف کنه، می‌خوام ببینم آیا کسی تا به حال اونجا رو دیده؟
من داییم سمنان درس میخوند مکانیک

هر روز میرفت میومد از تهران سمنان یبارم چپ کرد


وجود خارجی داره ولی خب نمیدونی دانشگاهه یا مجتمع بین راهی
 
من داییم سمنان درس میخوند مکانیک

هر روز میرفت میومد از تهران سمنان یبارم چپ کرد


وجود خارجی داره ولی خب نمیدونی دانشگاهه یا مجتمع بین راهی
یعنی توی شهر نیست؟ البته اگه شهری وجود داشته باشه:))
 
یعنی توی شهر نیست؟ البته اگه شهری وجود داشته باشه:))
خود شهر وجود نداره ببین اگه دانشگاه بیرون از شهر باشه چی میشه
خرس و گرگ به دانشجو ها حمله نکنه میتونن مدرک بگیرن
 
193522_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۲۲-۰۸-۱۳-۲۱-۸۶۳-com-instagram-android-edit.jpg

۷ صبح ۳۰ مهر ۱۴۰۴
هوای بارونی ـ دانشگاه تبریز✨
 
Back
بالا