خِیزَران 2020/10/30 به نقل از hos-killer : از ظاهرش مدرسه ی خفنی به نظر میاد کلیک کنید تا باز شود... بهترین مدرسه استان ه و چند بارم تک رقمی کنکور قبولی داده
به نقل از hos-killer : از ظاهرش مدرسه ی خفنی به نظر میاد کلیک کنید تا باز شود... بهترین مدرسه استان ه و چند بارم تک رقمی کنکور قبولی داده
hos-killer 2020/10/30 به نقل از armaghannn : بهترین مدرسه استان ه و چند بارم تک رقمی کنکور قبولی داده کلیک کنید تا باز شود... بسیار عالی باید قدر این مدارس رو دونست
به نقل از armaghannn : بهترین مدرسه استان ه و چند بارم تک رقمی کنکور قبولی داده کلیک کنید تا باز شود... بسیار عالی باید قدر این مدارس رو دونست
خِیزَران 2020/10/30 به نقل از ЖMohammadж : چقدر اون درخت و گل ها قشنگن . روحیه ادم تازه میشه کلیک کنید تا باز شود... به نقل از hos-killer : بسیار عالی باید قدر این مدارس رو دونست کلیک کنید تا باز شود... ناظم و مدیرشون ندیدین تازه پر انرژی مثبت و انگیزه ... همش بهشون برنامه ریزی میدن ارزوم بود پسر بودم میرفتم حقانی
به نقل از ЖMohammadж : چقدر اون درخت و گل ها قشنگن . روحیه ادم تازه میشه کلیک کنید تا باز شود... به نقل از hos-killer : بسیار عالی باید قدر این مدارس رو دونست کلیک کنید تا باز شود... ناظم و مدیرشون ندیدین تازه پر انرژی مثبت و انگیزه ... همش بهشون برنامه ریزی میدن ارزوم بود پسر بودم میرفتم حقانی
!..Saman 2020/10/30 به نقل از armaghannn : ناظم و مدیرشون ندیدین تازه پر انرژی مثبت و انگیزه ... همش بهشون برنامه ریزی میدن ارزوم بود پسر بودم میرفتم حقانی کلیک کنید تا باز شود... خیلی دوره وگرنه منم میومدم
به نقل از armaghannn : ناظم و مدیرشون ندیدین تازه پر انرژی مثبت و انگیزه ... همش بهشون برنامه ریزی میدن ارزوم بود پسر بودم میرفتم حقانی کلیک کنید تا باز شود... خیلی دوره وگرنه منم میومدم
!..Saman 2020/10/30 به نقل از armaghannn : ناظم و مدیرشون ندیدین تازه پر انرژی مثبت و انگیزه ... همش بهشون برنامه ریزی میدن ارزوم بود پسر بودم میرفتم حقانی کلیک کنید تا باز شود... معاون ما اونجوری که دنبال مچ گیریه که تو تاریخ سابقه نداره ...میخوای برگه ای که معِم داده رو کپی بگیری میگه خود معلم...(البته تو زنگ تفریح بود)
به نقل از armaghannn : ناظم و مدیرشون ندیدین تازه پر انرژی مثبت و انگیزه ... همش بهشون برنامه ریزی میدن ارزوم بود پسر بودم میرفتم حقانی کلیک کنید تا باز شود... معاون ما اونجوری که دنبال مچ گیریه که تو تاریخ سابقه نداره ...میخوای برگه ای که معِم داده رو کپی بگیری میگه خود معلم...(البته تو زنگ تفریح بود)
!..Saman 2020/10/30 البته مدیرمون خیلی مرد خوبیه و چندین بار منو در حال ارتکاب جرم دیده و به روی خودش نیاورده
hos-killer 2020/10/30 به نقل از ЖMohammadж : معاون ما اونجوری که دنبال مچ گیریه که تو تاریخ سابقه نداره ...میخوای برگه ای که معِم داده رو کپی بگیری میگه خود معلم...(البته تو زنگ تفریح بود) کلیک کنید تا باز شود... ما یه ناظم داشتیم با دوربین میومد از صحنههای ارتکاب جرم عکس میگرفت آخرین ویرایش: 2020/10/30
به نقل از ЖMohammadж : معاون ما اونجوری که دنبال مچ گیریه که تو تاریخ سابقه نداره ...میخوای برگه ای که معِم داده رو کپی بگیری میگه خود معلم...(البته تو زنگ تفریح بود) کلیک کنید تا باز شود... ما یه ناظم داشتیم با دوربین میومد از صحنههای ارتکاب جرم عکس میگرفت