اپلای کاری یا تحصیلی؟

اپلای کاری یا تحصیلی؟

• رای‌دهندگان
    12

رنگین کمان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
اردبیل
رشته دانشگاه
علوم آزمایشگاهی
به نظرتون اپلای کاری بهتره یا تحصیلی؟ کدومش آسون تره؟

*چیزی که میگم شنیدس بیشتر.تجربه ای ندارم

اون چیزی که من شنیدم اینه که اپلای کاری یه مقدار سخت تره.

خیلی نیروی خفنی باید باشی و سابقه کار خوب و زیادی باید داشته باشی برای مهاجرت کاری و تقریبا بلافاصله بعد لیسانس نشدنیه برخلاف اپلای تحصیلی.اکثرا ترجیحشون اپلای تحصیلیه.

اینم در نظر بگیرید خیلی شرکتای خفن و اینا به خاطر تحریم نمی تونن ایرانی هارو حتی به عنوان کارمند ریموت قبول کنن.(امسال حتی یه سری دانشگاها برای اینترنشیپشون دانشجوهای شاغل به تحصیل توی دانشگاهای ایران رو حتی اجازه اپلای نمی دادن)

از اون طرف برای کسی که می خواد بعدا بره توی صنعت اونم در شرایطی که خیلی جاها فاند مستر ندارن و باید برای دکترا اپلای کنه،یه دور باید دکترا بخونه و بعدش کاری رو انجام بده که با همون کارشناسی و مستر میتونست انجام بده.یا overqualified حساب می شه و توی همون آکادمیا موندنی میشه(البته یه سری کارا هست مثل ریسرچ ساینتیست که خب کار صنعته ولی با مدرک دکترا و اینا مردم کار می کنن یا یه سری فیلدا توی هر رشته ای هست که مستقیم فاندا از صنعت میاد و کارای تحقیقاتیشون به صورت عملی استفاده می شه)

* اینا برای رشته ی خودمه.احتمالا برای علوم پزشکی ها و این ها یه مقدار اینا فرق می کنه.

به نظرتون اپلای کاری بهتره یا تحصیلی؟ کدومش آسون تره؟
سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه. من خودم تحصیلی مهاجرت کردم، پاسخ این سوال بستگی به رشته ی تحصیلی داره ولی عموما مهاجرت تحصیلی آسونتره مسیرش. هر چقدر هم مقطع تحصیلی پایینتر باشه راحتتره.
از طرفی مهاجرت کاری چون شمارو در مراحل گرفتن اقامت دائم جلو میندازه، و درآمدش بیشتر از تحصیله بهتره.

سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه. من خودم تحصیلی مهاجرت کردم، پاسخ این سوال بستگی به رشته ی تحصیلی داره ولی عموما مهاجرت تحصیلی آسونتره مسیرش. هر چقدر هم مقطع تحصیلی پایینتر باشه راحتتره.
از طرفی مهاجرت کاری چون شمارو در مراحل گرفتن اقامت دائم جلو میندازه، و درآمدش بیشتر از تحصیله بهتره.
چرا آسونتره؟ برای بعضی از رشته‌ها مثل پرستاری کاری آسون تر نیس؟

چرا آسونتره؟ برای بعضی از رشته‌ها مثل پرستاری کاری آسون تر نیس؟
گفتم که بستگی به رشتتون داره. مثلا برای پرستاری الان توی کانادا اعلام کردن با یه سابقه کار کم میشه مستقیم برای اقامت دائم اقدام کرد. شاید پرستاری راحتترین رشته باشه برای اپلای کاری.

ممکنه به کشور مقصد هم ربط داشته باشه؟ مثلا برای آمریکا تحصیلی آسون تره انگار.
البته به جز آسونی اپلای شرایط دیگه هم هست، مثلا توی تحصیلی کم سن تری و زودتر با محیط ارتباط میگیری و تو کاری چون درآمد داری سال‌های اول مهاجرت راحت تر سپری میشه.

Back
بالا