*100RA* 2024/3/7 قیمتاش خدایی خوب بود ۳۶۲ صفحه پرینت داشتم با هزینه ارسال شد ۲۵۰ تومن... کلیک کنید تا باز شود... داش پیشنهاد میکنم منتظرش نباشی پرینت هر صفحه ۲ هزار تومنه حالا رنگی خیلی گرون تره
قیمتاش خدایی خوب بود ۳۶۲ صفحه پرینت داشتم با هزینه ارسال شد ۲۵۰ تومن... کلیک کنید تا باز شود... داش پیشنهاد میکنم منتظرش نباشی پرینت هر صفحه ۲ هزار تومنه حالا رنگی خیلی گرون تره
شیطان رجیم 2024/3/2 خط کسریم در صورت و مخرج کاظم و دار و دسته ولی اون تیکه که گفتی " قبل اینکه بزرگ بشن حل میشن " تا ابد حق
خط کسریم در صورت و مخرج کاظم و دار و دسته ولی اون تیکه که گفتی " قبل اینکه بزرگ بشن حل میشن " تا ابد حق
شیطان رجیم 2024/2/27 عجب ح. ب. ای واقعا 🫠 یادم انداختی که چند ماه پیش چقدر کژوال روز آخرمو گذروندم تو مدرسه و دبیرستان اگر top 10 بزنم برای عواملی که باعث شدن بیشتر قدر زندگی رو بدونم تو و تعداد دیگه ای از کاربرای دیگه جمیعا میشین سوم 👉 🥸🫵
عجب ح. ب. ای واقعا 🫠 یادم انداختی که چند ماه پیش چقدر کژوال روز آخرمو گذروندم تو مدرسه و دبیرستان اگر top 10 بزنم برای عواملی که باعث شدن بیشتر قدر زندگی رو بدونم تو و تعداد دیگه ای از کاربرای دیگه جمیعا میشین سوم 👉 🥸🫵
شیطان رجیم 2024/2/18 شما با یک من شربت معده هم شیرین بنظر میای 🤣 چطور میتونی مدارس ایرانو دوست داشته باشی؟ 🫠
Ayda-kz 2024/2/12 دادا 28 درصد خیلیه هاااا ...ما سال دهم هنوز عمومیا تو کنکور بود 2 بار دینی منفی زدم تو ازمونا
پرواز 2024/2/7 سلام خوبی؟ ببین قلم زیاد جدی نگیر آهسته و پیوسته بخون برو جلو روی اون اونقدر حساب نکن که نتیجه اش فلان بهمان فقط برنامه ریزی میده بهت و یه تمرینی برا تنظیم وقت
سلام خوبی؟ ببین قلم زیاد جدی نگیر آهسته و پیوسته بخون برو جلو روی اون اونقدر حساب نکن که نتیجه اش فلان بهمان فقط برنامه ریزی میده بهت و یه تمرینی برا تنظیم وقت
برا همین خیلی عصبانیم ؛ آزمونی که واقعا در شرایط دادنش نبودم شد 6000 ، شاید اسمم بره باز تو نفرات برتر یعنی خوب باشه از نظر کلی ولی این خوب نیست در کل
همیشه گفتم سقف تلاش ها رو نباید کف اون ایده آل ها گذاشت
ایشالله هفته بعد 25 اسفند:)

امتیازات: sombrero04