لعنتی حرف بزنات منو یاد کاراموزی دومم و همون شرکته که قبل از عید رزومه فرستادم میندازه دلم برای محیطش و کارش تنگ شد! بویلر یادم نیس ولی تاور و مبدل و کولر هوایی اینا میساختن! البته بیشتر طراحی اولیه رو پیدک و ناموران اینا انجام میدادند اونجا ساخت انجام میشد. دیتاشیتا رو فکر کنم دارم هنوز چه دورانی بود!
یادم اومد منم قبل از عید رزومه میفرستادم ولی خب من هنوز اینقدر مطمئن نبودم و دانشگاه آفر رسمی نداده بود. بعد از شرکتی که همیشه میخواستم اونجا برم سرکار بهم زنگ زدن بعد من مریض هم میگفتم فلان وقت نمیتونم یه روز دیگه چند بار تکرار شد حتی اخر سر دیگه زنگ نزدند، اس ام اس داد طرف! از رو بیشعوری محض نبودا صرفا منتظر بودم تکلیفم روشن شه
نمیدونم میتونم که این سوال رو بپرسم یا نه، در نتیجه اگه دوست نداشتین بهش جواب ندین.
سوالم اینه که چه ویژگی خاصی توی رفتار طرف مقابل بود که باعث شد توی دیت اول به این نتیجه برسید که یکی از باهوش ترین دختراییه که دیدین؟
یادم افتاد به سال ۹۷ اینا که هنوز برجام بودش، شرکتی که میرفتم کاراموزی تو سوئد حساب داشت بعد پالایشگاها هر چقدر چونه میزدن اینا میگفتن که نه پرداختتون باید به یورو باشه بعد چند ماه چند ماه حقوق کارمندا، حداقل مهندسا، عقب بود طرف فقط هلدینگشو بزرگتر میکرد و برج میساخت! الان که دیگه وضعیت از اونم بدتره
سلام... من بعد صد سال اومدم سایت رفتم حرف بزن دیدم چار تا پیام بالاتر علی پاشا پست گذاشته... واقعیتش توقع نداشتم از بچه های قدیم سایت کسیو ببینم. ایشالا که خوب باشی عیدتم مبارک :)
وای یادش بخیر 6
من خودم یه 6 اس داشتم
دست دومشم خریده بودم
یه روز رفتیم بیرون کنار رودخونه برا شنا
داشتم از شیرجه پسر عموم اسلوموشن میگرفتم که پام لیز خورد و گوشیم از دستم افتاد تو آب
حدودا ۵ دیقه طول کشید از آب درش بیاریم
و در کمال ناباوری سالم بود !
بعد گذشت یه سال از اون قضیه فروختمش و الان که دارم اینو مینویسم صاحب سومش داره ازش استفاده میکنه
خواستم بگم قدرشو بدون ردش نکن
اگه دیدی لفتش میده داروترجمه ترجمه شده رو بگیر خودت ببر