*100RA* 2025/1/11 حاجی من دیدم الان اگه نگیرم ماشینو سال بعد همینو ۵۰۰ میلیون میگن سال بعد نیاز داشتم برا همین گرفتم ماشین کجاش ریسکه اخه؟ حالا جرعت ندارم ببرم معامله کنم میترسم یهو بکشه بالا مجبور شم برم پراید بگیرم
حاجی من دیدم الان اگه نگیرم ماشینو سال بعد همینو ۵۰۰ میلیون میگن سال بعد نیاز داشتم برا همین گرفتم ماشین کجاش ریسکه اخه؟ حالا جرعت ندارم ببرم معامله کنم میترسم یهو بکشه بالا مجبور شم برم پراید بگیرم
Denebolah 2025/1/4 من نه تنها شیمی نهایی آخرین شیمی بود که خوندم، بلکه بعد فیزیک و ریاضیات نهایی هم دیگه اینا رو نخوندم :) (دو هفته برای ایگنور کردن وجود استاتیک وقت دارم)
من نه تنها شیمی نهایی آخرین شیمی بود که خوندم، بلکه بعد فیزیک و ریاضیات نهایی هم دیگه اینا رو نخوندم :) (دو هفته برای ایگنور کردن وجود استاتیک وقت دارم)
صآبا 2025/1/2 سلام، یه سوال ازتون داشتم چطوری از بدو تولد تا حالا همون سینا ثابتیفردی که بودید هستید؟:)))
Becoming 2024/12/16 کاش زندگی تو عید ۹۹ متوقف میشد کلیک کنید تا باز شود... عید سال کنکورم؟! بره که دیگه برنگرده
.Dorsa 2024/12/13 فکر کنم روی جمله ی حداقل بذار دوستت باشم ، حساب باز کرده بهش بی محلی کنین بالاخره به خودش میاد نسبت بهش بی تفاوت باشین
فکر کنم روی جمله ی حداقل بذار دوستت باشم ، حساب باز کرده بهش بی محلی کنین بالاخره به خودش میاد نسبت بهش بی تفاوت باشین
lopho28 2024/12/11 یهتیپ خز بزنید وارد دانشگاه بشید کنسل نمیشید؟ مگه دانشگاه نمیرن درس بخونن؟ آخه ترم یکو و اینکارا...
یهتیپ خز بزنید وارد دانشگاه بشید کنسل نمیشید؟ مگه دانشگاه نمیرن درس بخونن؟ آخه ترم یکو و اینکارا...
دهه ۸۰ اش چی باشه