سمپادیا

parveez
parveez
و دوم اینکه از اونجایی که به نظرم ظرفیت ذهنی پایینی داری و تحلیل مسائل یکخورده واست سخته، لازم میبینم بهت یاد بدم که اگر پستی یک قسمتش خلاف قانونه میتونی ویرایش بزنی و اون تیکه‌ش رو پاک کنی. لازم نیست کل پست رو پاک کنی. مثلا پستی که توی تاپیک نظرات کم طرفدار ازم پاک کردی همینشکلیه.
دژاوو
دژاوو
من پست هات رو پاک کردم
و دقیقا نمیدونم ازکجا به این نتیجه رسیدید که میتونید از پست یک کاربر توی حرف بزن اسکرین شات بگیرید و به عنوان پست توی یه تاپیک منتشر کنین؟

و قسمت دوم آیا قوانین حرف بزن به اندازه کافی براتون واضح نیست که متوجه بشید توی تاپیک نمی‌تونید با یکی حرف بزنید؟ همون حرف رو توی بانگ میگفتید
دژاوو
دژاوو
هر پستی توی حرف بزن واکنش به پست شما یا هرکس دیگه هست رو گزارش بزنید قطعا پاک میشه یا بهش رسیدگی میشه.
پست حرف بزن ایشون هم پاک شد.
دژاوو
دژاوو
انگليسي پست گذاشتن و پستای تک اسمایلی و پاسخ دادن به بقیه پست ها و گذاشتن متن آهنگ به عنوان کلیت پست توی حرف بزن اصلی پاک میشه.

انگليسي میخوای پست بزاری؟ حرف بزن انگليسي هست
آهنگ میخوای بزاری؟ حرف بزن با آهنگ هست
چت میخواید بکنید؟ بانگ هست

همه اینهارو بارها انجام دادید بعد اسکرین شات از پست حرف بزن منشر میکنین و کلا پرایوسی تاپیک رو از بین میبرید
  • لایک
امتیازات: RO$E
parveez
parveez
حرفم درمورد پست تاپیک نظرات کم‌طرفدار اینه که چرا کل پست رو پاک کردی؟ اگر نمیخوای بیای جواب بدی وظیفه من نیست حواسم باشه کجاش قانونیه کجاش نیست تا کلشو پاک نکنم(چون واضح بود تیکه دومش یه پست جداست)

ننه من غریبم بازی در نیار. یه اسکرین شات گذاشته شده طوری رفتار میکنی انگار کار هرروزه و فلان(اونم تو سایتی که مدیرش اطلاعات شخصی منتشر میکنه و میره تاپیکای جنسیتی رو میخونه)
  • خنده
امتیازات: amir_
parveez
parveez
در مورد چت کردن تو تاپیک هم تا الان سه چهار بار شده چندتا کاربر مثلا باسابقه اینجا سریع میان واکنش نشون میدن و ایجاد بحث و جدل میکنن و مدیر هم کاری نمیکنه. درضمن هردفعه باید منتظر بشینم تا ببینم شما کی بیاید پاک کنید؟ چندبار قراره تکرار بشه این کارشون؟

هروقت اون کاربرارو بن کردید واسه تکرار این کارا، من هم بن کنید همونطور که تهدید کردید توی نوتیف که تکرار بشه بن میکنید منو.(چرا که من هروقت واکنش نشون دادم در جواب واکنش یکی دیگه بوده لذا منطقیه اونا قبل من بن شن. متوجه استدلال میشی یا نمیفهمی؟)
Back
بالا