• سلام مریم مگه تو فرانسه بهار ساعت رو نمیکشن جلو؟ اگر اینطور باشه (فکر کنم کل کشورایی که زمان منطقشون اروپای مرکزی باشه مثل هم باشن) اختلاف ساعت الان یک ساعت و نیمه با ایران :-" گفتم حواست باشه من سر این قضیه یبار داشتم جلسه مشاورمو از دست میدادم :D
    تبریک میگم مریم خانوم.
    لطفا دست راستتونو رو سر ما هم بکشید😅😭❤️
    دلم میخواد یه دست بزنم رو شونتون و دو تا اه بکشیم که گرد و خاک روح هامون تکونده شه.
    امیدوارم که با ارامش و خوبی پیش بره همه ی کارهاتون.
    سخته، ولی بالاخره همه چی ته نشین میشه و سرجای خودش قرار میگیره انشاالله.
    Best wishes 💗
    • دابل‌لایک
    امتیازات: maryam_pmd
    maryam_pmd
    maryam_pmd
    مرسی عزیزدلم خیلی لطف داری💕♥️
    • دابل‌لایک
    امتیازات: Black_Rose
    ح‌ب‌هات خیلی خوشحالم می‌کنن انگار موفقیت‌هات رو خودم بدست اوردم😭
    خیلی برات خوشحالم دختر خوشگل امیدوارم هرروزت قشنگ‌تر از دیروز باشه❤️❤️
    • دابل‌لایک
    امتیازات: maryam_pmd
    maryam_pmd
    maryam_pmd
    قربونت برم عزیزم خیلی ممنونتم❤️❤️
    • خوشحال
    امتیازات: Raha~
    Raha~
    Raha~
    خدا نکنههه خوشگله💋
    وای باورتون میشه بگم بخدا از شدت خوشحالی گریه کردم ؟
    خییییلی براتون خوشحالم الاهی که هر ثانیه زندگی جدید پر از شادی و حس خوب باشه و غمتون خیلی خیلی کم باشه و کلی آرزوی خوب برای شما❤️❤️
    وای مبارکه (((:
    خیلی خیلی خوشحالم برات و امیدوارم کلی خفنیجات در انتظارت باشه *___*
    سلام
    خیلی خیلی خوشحال شدم پیامتون رو دیدم امیدوارم در زندگی همیشه موفق باشید و بدرخشید .
    🥹💙💙💙
    مبارک باشه. خیلی خوشحال شدم بعد از اون همه صبر طولانی بالاخره نتیجه گرفتی. امیدوارم در ادامه مسیر موفقیت‌ها آسون‌تر بدست بیاری.
    خیلی خیلی بهتون تبریک می‌گم. امیدوارم مسیر پیش‌رو واستون سبز و زیبا باشه و به بهترین نحو ممکن پیش بره.💚
    واقعا وقتی تلاش هاتون رو میبینم دلم میخواد کاش یکم مثل شما بودم
    خیلی پرتلاشین و خیلی برای کارهاتون زحمت میکشین.
    امیدوارم مصاحبه ی فرداتون عالی پیش بره و اتفاقای خوبی براتون بیوفته که خیالتون راحت بشه و نگرانیتون کمتر بشه ❤️
    من فقط منتظر نوبت ویزامتریک هستم و از جونام کم شده. درک می‌کنم و امیدوارم کارت عالی‌تر از تصورت پیش بره ❤️
    ویزای آمریکاتون اومد به سلامتی بلاخره؟
    maryam_pmd
    maryam_pmd
    ممنونم. امید به خدا. واقعا موندم با این همه مشکلات امریکا برم اونجا یا موثعیت اروپا رو اوکی کنم
    Ms.Nobody
    Ms.Nobody
    یاد گرفتن زبان سوم و مهاجرت دوم (اگر مقصد نهایی آمریکاست) واقعا سخته.

از این کارای غیر اخلاقیم می‌شه کرد که موقعیت اروپا رو گذاشت توی آب‌نمک تا از آمریکا مطمین شین = )))))
    maryam_pmd
    maryam_pmd
    اره زبانش که واقعا سخته و واقعا نتونستم هنوز ارتباط برقرار کنم.
    برنامه ام دقیقا همینه که فعلا برم اروپا تا شروع ترم امریکا. بعد ببینم میخام برم یا نه 🥸
    هیمَّت( با لحن قاضی‌پور) بالای عجیبی داری. امیدوارم در کشور جهانخوار موفق باشی:د یک‌دهم عزم و تلاش شما رو داشتم شاید منم به یه جایی میرسیدم در این زندگی.
    من باب ح.ب
    اگه مطمئنی میفرستن نامه ، تمام مدارک پست کن از الان و بده دست شرکت که ببرن (نمیدونم کودوم سفارت رفتی ) بعد نامه که رسید ایمیل کن براشون پرینت بگیرن بفرستن برای سفارت . این راه هم ممکنه و دیدم انجام دادن برای تسریع. یه سری کار های دیگه ام هست ولی خوب بستگی به سفارت داره .
    maryam_pmd
    maryam_pmd
    ممنون عزیزم. خیلی لطف کردی
    • لایک
    امتیازات: MFA
    تبریک میگم بهت مریم عزیز❤️
    امیدوارم تو تک تک مراحل زندگیت موفق و خوشحال باشی(:
    خیلی بهت تبریک میگم عزیزم کاش قبل رفتن بشه ببینمت ❤️ واقعا خیلی سختی کشیدی.
    maryam_pmd
    maryam_pmd
    مرسی عزیزدلم. حتما هماهنگ میکنم باهات❤️
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
Back
بالا