• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادیا

mobin9898
قربونت برم کاری نکردم که فقط تجربم بالاس 😅😂
mobin9898
تازه تو مستی اگه خواستی سردرد و حالت تهوعت خوب شه قرص اندانسترون و ب ۶ بخور خیلی تاثیر داره
phoenix_s9
phoenix_s9
یه چیز دیگه، من یه مشکل دیگه جدیدا(یکی دو سالیه) پیدا کردم که موقع مستی معده درد شدید میگیرم، ینی دیگه نمیتونم مثل سابق حجم بالای الکل مصرف کنم یه جا معده ام پس میزنه
Becoming
Becoming
این مستای بعد از پنجشنبه، جمعه میان داروخانه دوا درمونشون کنم
هر چی یاد گرفتید و بلدید اینجا بگید🚶🏻‍♀️
Becoming
Becoming
بجای ors هم وال لایت میدم
خوشمزه تره و راحت تر از پودر ors عه🚶🏻‍♀️
phoenix_s9
phoenix_s9
دوا درمون چی میخوان؟ سردرد؟ بی حالی؟ یا معده درد؟
Zaahra
Zaahra
@Becoming استامینوفن که وضعیتش مشخصه نباید مصرف بشه اگه خیلی نیاز به مسکن باشه برای سردرد میتونیم ناپروکسن بدیم بهشون بگیم آب و مایعات بخورن (یا اصلا همون ors و وال لایت) تا دهیدره نشن و نهایتا هم میتونیم یه جوشان Acc بدیم برای سلامت کبد
Becoming
Becoming
عا اره زهرا اینام میدونم
Zaahra
Zaahra
تجربه‌ی بچه‌ها ارزشمندتره :-“
phoenix_s9
phoenix_s9
من قبل مستی دوتا فاموتدین میخورم صرفا درد معده نداشته باشم که اونم تا پیک ده یازده جوابه، بعدش باز شروع میکنه.
phoenix_s9
phoenix_s9
اگه جایی باشی که نخوای تگری بزنی یه تیکه کره جوابه، ولی حالتو بد میکنه.
ینی تگری نمیزنی ولی حالتم خوب نیست، مزه هم من امتحان کردم گوجه به مقدار کم، یه آبمیوه شیرین قاطی کنی با عرقت(ویسکی یا شراب اینم نمیخواد)
mobin9898
فقط عرق خالی بقیش سوسول بازیه 😅
phoenix_s9
phoenix_s9
مبین جون برا معده‌ام که دیگه نمیکشه نظری نداری؟ یه چند ماهی هست ترک کردم بخاطر معده‌ام
mobin9898
ببین یه مدت نباید بخوری و اینکه مهمه چی بخوری میبینی یه چیزی خوردی الکلش زیاد بوده اذیت کرده معدتو یا با شکم خالی خوردی
mobin9898
@Becoming ببین ما خودمون برا سرم تراپی ب کمپلکس و اندا میزنیم برا همین قرصاشم جوابه
mobin9898
@Zaahra کلا اینجور مسکنا تو مستی خطره بهتره همون اندا و ب کمپلکس داده بشه
Back
بالا