سكوت صنفي خواجه نصير كمي رومخه البته كه وقتي عين ٦تاي تهران اين حركت رو زدن ايناهم غافل نميمونن ولي عجيبه كه تا الان صدايي در نيومده…
]راجب جعبه مخفى غر! اى كاش منم ميتونستم سينا مثل تو به اين خوبى حرف دلمو بنويسم براش بفرستم و كاملا واضح و به بهترين نحو ازش بخوام من رو همونطور كه تو خواستي ازش اونم منو روشن كنه تا سر و شكلى بگيره و مشخص بشه افكاري كه راجبش توي سرم هست تا از اين به بعد بدون درگيري بتونم ادامه بدم🥲
و اينكه ميخواستم ازت اجازه بگيرم كه استفاده كنم از يه بخشايي از متنت براي مشكل مشابه خودم🙏🏻
قطعا اندازه ی تورم رشد نمیدن حقوق ها رو، ولی این بار به خاطر ترسی که از اعتصابات اخیر پیدا کردن نمیتونن خیلی کم هم رشد بدن. کاملا قابل تصوره با فرمون فعلی روزی که طرف ببینه براش نمیصرفه و کار نکنه. اگه پول سه ماه زندگی رو داره همون رو بخوره و سر کار نره. معمولا این سناریو دست کم گرفته میشه ولی الان بهش نزدیکیم.
بمب امیرکبیر؟ به دانشکده عمران خواجه نصیر خوش امدید(دست بالای دس، بسیار اس)🤡😂
سوا از اینکه اول امتحان یه گروه سوالی براشون اصلا بارگذاری نشده بود و یه گروه شروع کرده بودن، گروهی که خود استاد توش بود بخاطر حواس پرتی بچه ها یا عمدی شاید تبدیل به گروه تقلب شد همه اینا به کنار مشکل اون گروه اول که حل شد یه وقت قابل توجهی از امتحان رفته بود پس استاد وقت امتحان رو بیشتر کرد و من وسط امتحان دیدم وقتم دوبرابر شد
تازه اینم اشاره نکردم که برای دوتا سوال یادش رفته بود مهلت ورود به امتحان و تایم خود امتحان رو عوض کنه و خلاصه اینطوری شد که برای دوتا سوال امار حدود دوساعت وقت داشتیم و عملا عمومی همه باهم داشتن حل میکردن.

امتیازات: melina03