• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت
  • محور مقاومتی ها که تکلیفشون مشخص بود
    چپ های سکولار و سوسیال دموکرات ها هم گاها کنار ج.ا ایستادن
    • دابل‌لایک
    امتیازات: Pan
    Pan
    Pan
    سخت بود فردا دوباره تلاش میکنم. :‌))))
    • لایک
    امتیازات: ili
    ili
    ili
    آرههه می‌گن سخت می نویسه می‌خواستم یکی از کتاباشو بخونم ولی سطح زبانم و اینا افتضاحن
    • لایک
    Pan
    Pan
    نه منظورم اینه که فرستادنش سخت بود چون متنش طولانیه نمیشه همینجوری کپی کرد فرستاد بعد به عنوان mht دانلود میشه ولی نمیشه آپلود کرد تو بیا آپلود چون پسوندشو نمیشناسه باید به html یا چیز دیگه تغییر بدم بعد همه سایتهای کانورت خودشونو کشتن ولی نتونستن:‌))))
    • لایک
    دربارۀ این پستت
    خواستم بگم خود تو هم چند سال پیش که اینجا فعال‌تر بودم خیلی روی من تأثیر گذاشتی، گمونم یک role model برای تواضعِ علمی در نظر می‌گرفتمت، چون برعکس بیشتر روندهایی که توی بحث‌های سایت جریان داشت و عموماً بچه‌ها اگرسیو و خیلی مطمئن و شق و رق بودن تو با وجود اینکه [به نظر من] نسبت به خیلی‌ها بیشتر می‌دونستی اما اتفاقاً خیلی با دقت و احتیاط و تواضع بیشتری صحبت می‌کردی که اون موقع واسه من واقعاً تازگی داشت و خیلی ویژگی مهمی به نظرم اومد
    حالا گفتم که اگه بعداً یه روز جزو کاربران قدیمی و "رفته از سایت" شدی حداقل اینو بهت گفته باشم :))
    ili
    ili
    می‌بخشید وسط کامنتتون، فقط ماها بودیم که اینجا کلی چیزهای احمقانه نوشتیم، نژاد پرستی کردیم، فحش دادیم و مورد نفرت واقع شدیم؟ شما همیشه سعی می کردید موقع نوشتن از یک اسلوب منطقی پیروی کنید؟
    Pan
    Pan
    @ili آره من از بچگی woke بودم. :‌)) جدا از شوخی اگه جواب جدی بخوای دلیلش اینه که من آدم مقابله‌گریزی‌ام و میخواستم تا حد امکان تو بحث مستقیم صلح رو حفظ کنم و این نتیجش این بود که سعی کردم منطق و انصاف رو تا حد امکان رعایت کنم البته سعی به معنای موفقیت نیست و پست‌هایی که ازشون پشیمون باشم زیاده تو ارسال‌ها مخصوصا هرچی به عقب‌تر بری!
    شیطان رجیم
    شیطان رجیم
    @ili
    الانم که فروم شلوغه و همه خسته و در حال زیر و رو کردن تاپیکای خاک خورده... :))

*شر شر عرق شرم* :(( :))
    • لایک
    منظورتون از قضاوت اینه که براتون واضحه که چه اتفاقی افتاده؟
    (اینو میپرسم چون نمیدونم وقتی میگید قضاوت دقیقا یعنی چی، خب در نگاه اول هر آدمی از برآیند اوضاع برای خودش نظری داره قطعا و نمیشه گفت من نظری ندارم ولی تا حد میشه روی اون نظر حساب کرد یا اینکه نتیجه گیری کرد و اینها؟)
    Pan
    Pan
    نه منظورم اینه که کسانی که ادعای بی‌طرفی دارن مشخصا بی‌طرف نیستن. :‌)) نه من راجع به موضوع قضاوتی به اون معنایی که شما گفتید ندارم. ولی خیلیا این قضاوت رو کردن و عجیبه برام که اصرار دارن نکردن.
    amir_
    amir_
    :)متوجه شدم.
    تشکر.
    • لایک
    من دو ساله می‌خوام هندبوک بخونم که آنلاین بازی کنم، اما هنوز نخونده‌ام 😭
    در عوض چند قسمت از کمپین fantasy high رو هنوز از قبل آرشیو دارم. وصل نکنن لااقل دلم خوشه به اینکه از dnd تماماً بی‌نصیب نمی‌مونم.
    • لایک
    Pan
    Pan
    من خودم هیچوقت هندبوک رو کامل نخوندم :‌)) یه سری چیزارو با نگاه کردن dimension 20 و critical role یاد گرفتم بعد رفتم یه سروری بازی رو شروع کردم تو طول بازی بقیه چیزاشو یاد گرفتم هرجایی هم در مورد قانونش به شک بیوفتی سرچ میکنی همون قسمتشو میخونی. در کل اگه در حدی نابلد نباشی که وسط بازی باعث توقف طولانی بازی نشه اوکیه خود DM و بقیه هم کمک میکنن. الان خودم rules lawyer شدم. :‌))
    • لایک
    امتیازات: Lakan
    Lakan
    Lakan
    وای وای عاولیه *-*‌
    آره دیده‌ام خیلی‌ها همینجوری شروع کردن. منم وقتی بالدرز اومد از اینکه نمی‌تونستم بازی کنم کونم سوخت رفتم با یوتیوب هی سشن می‌دیدم =‌)) اما هندبوکها و xanathur's guide و اینا رو هم آرشیو کردم چون وسواس دارم و تا مرز تسلطِ dm پیش نرم آروم نمی‌گیگیرم =‌))) صحبت کردن هم تو سرورهای دیسکورد برام سخته، یه گروه تلگرامی یکی معرفی کرد ایرانی‌ان شاید از اونجا شروع کردم نمد.
    • لایک
    Pan
    Pan
    وسواس تو این چیزا خیلی سخته:‌)) ولی خوبه همون گروه تلگرامی رو برو اینترنت وصل شد.
    • لایک
    امتیازات: Lakan
    خود من گفتم یکشنبه وصل میشه خاک تو سرم🫠
    Pan
    Pan
    حالا شاید تا شب وصل بشه امید داشته باشیم. :‌))
    ممنونم ازت از این که ریدی به سیس هت ها و نه به ما:>
    • دابل‌لایک
    روسیه ی الان رو بابای من جدی جدی کمونیستی می دونه=)) بارها هم باهاش بحث کردم گفتم سرمایه داری مافیاطورانه ست می گه نه چپن کمونیست و فلان
    • لایک
    Kris Dreemurr
    Kris Dreemurr
    جسارتا وسط دیالوگی که تموم شده وارد می‌شم؛ مارکسی که لااقل ما در کاپیتال می‌بینیم هیچ‌جا درباره کمونیسم چیزی نگفته، کار درستی هم کرده. فروپاشی شوروی و اتفاقی که برای چین مائو رخ داد رو هم باید ذیل قول عام لنینیستی «تحلیل مشخص از شرایط مشخص» تبیین کنیم علیرضا. به «چه باید کرد» امروزمون هم پیوند می‌خوره. بهتره اول درباره همین «تجربه‌های تاریخی» صحبتی کنیم. دیروز دربارهٔ مصدق یه چیز نوشتم که فکر می‌کنم به دلیل حجم ح‌ب‌ها توی اون تایم دیده نشد، پیامم در ادامه همونه.
    Kris Dreemurr
    Kris Dreemurr
    زمان امپریالیسم بریتانیا خروج از مدار و جاذبهٔ امپریالیسم استعماری ممکن نبود الا یا به شکل عقب‌گرد به دوران پیشا-سرمایه‌داری و یا حرکت به سمت سوسیالیسمی ملی‌گرا به میان‌جی ناسیونالیسم رهایی‌بخش ولی خب با بروز سنخ جدید امپریالیسم، که از نوع آمریکاییه و بر بورژوازی ملی مبتنیه، این استراتزی کمونیستی بلاموضع شد.
    Kris Dreemurr
    Kris Dreemurr
    برای همینه که تمامی اون سوسیالیسم‌های ملی راهی براشون نموند جز از دست دادن درون‌مایه‌های سوسیالیستی‌شون و چیزی که باقی موند خود ملی بودن‌شون بود که خودش رو به عنوان بورژوازی ملی بازآرایی کرد. به همین سیاقه که می‌شه گفت خیانت استالین در کشتارهاش نبود بلکه در وارد کردن شوروی به محدودهٔ ملی‌باوری بود. همین گسست از سیاست‌های اولیهٔ انقلاب اکتبر، سقوط شوروی رو فردای جنگ جهانی دوم، هم‌زمان با تثبیت امپریالیسم مبتنی بر بورژوازی ملی محتوم کرد. سقوط دیوار برلین و تطور چین رو باید در همین بستر قرائت کرد. کمونیسم فرمول و جادو نداره، دستورالعمل از پیش‌داده‌ای هم براش وجود نداره. برای همین دقیق منظورتو متوجه نمی‌شم که مارکس اشتباه کرد و فلان یعنی چی.
    سلام
    حالا من نمیگم خوبه یا بده‌. از نظر تو حمله خارجی به چه صورتی باشه منحر به سقوط ج.ا میشه؟
    • لایک
    امتیازات: هاینتس و panah
    əlireza
    بنظر من توانایی حمله و مداخله نظامی رو که داره ولی اینکه به نتیجه برسه یا نرسه و با چه هزینه‌ای که میخواد بکنه به چه نتیجه‌ای برسه مهمه. اون چیزی که ترامپ رو از بوش و بقیه متمایز میکنه اینه که تمایلی به جنگ گسترده مثل عراق یا ویتنام و این‌ها نداره (به لحاظ اقتصادی هم توانایی جنگی مثل عراق رو نداره امریکا). مداخله نظامی محدود هم منجر به رژیم چنج یا تغییر رفتار ج‌ا نمیشه مگر اینکه کارهای محیرالعقولی انجام بدن و ریسک تلفات نظامی رو هم بپذیرن
    Pan
    Pan
    در این صورت بعید می‌دونم حرکتی بزنه :‌))
    əlireza
    شایدم بزنه ولی بعید میدونم تغییرات محسوسی رو در حکومت شاهد باشیم
    • لایک
    بحث های رو مخی هستن ولی مشکل اینه که گوش شنوا وجود نداره
    • لایک
    امتیازات: PeymanJon
    Pan
    Pan
    اشکال نداره جوونیه و این بحثا من دیگه پیر شدم :‌))
    • دابل‌لایک
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
Back
بالا