phoenix_s9 روز دوشنبه ساعت 22:18 پیجای آموزش و فروش آلات موسیقی رو هم دنبال کن، اوناهم تا چند سال دیگه به کارت میان.
ArmKarimi روز دوشنبه ساعت 22:06 سینا اتفاقا امروز داشتیم با دو نفر دیگه در مورد همین فامیلی ساکی حرف میزدیم
Mr.SinShin روز شنبه ساعت 00:31 من و سینام رو هم ۷۰ کیلو اضافه وزن داریم کلیک کنید تا باز شود... اقا از فردا باشگاه زیااااد *من مثل کوه پشتتم و میتونم از دور تشویقت کنم😂
من و سینام رو هم ۷۰ کیلو اضافه وزن داریم کلیک کنید تا باز شود... اقا از فردا باشگاه زیااااد *من مثل کوه پشتتم و میتونم از دور تشویقت کنم😂
melina03 2026/2/4 کاش دانشجوی دانشگاهتون بودم💔💔💔 این مسخره ها سر ساده ترین کار که نرفتن سر جلسه ازمونه دارن بازی در میارن...
کاش دانشجوی دانشگاهتون بودم💔💔💔 این مسخره ها سر ساده ترین کار که نرفتن سر جلسه ازمونه دارن بازی در میارن...
هـــدا 2026/2/2 نقشه کشی رو ۴سال پیش پاس کردم نمیدونم یادمه یا نه ولی سوالت رو بپرس سالید هم دارم اگر دیرت نمیشه برای فردا وقت دارم
نقشه کشی رو ۴سال پیش پاس کردم نمیدونم یادمه یا نه ولی سوالت رو بپرس سالید هم دارم اگر دیرت نمیشه برای فردا وقت دارم
چه جالب :| 2026/2/2 سلام من نقشه کشی ۱ یه مقداری یادم هست ولی نمیدونم چقدر تایم امتحانت سوالارو بفرست هر چقدر تونستم حل میکنم
سلام من نقشه کشی ۱ یه مقداری یادم هست ولی نمیدونم چقدر تایم امتحانت سوالارو بفرست هر چقدر تونستم حل میکنم