تحولات بزرگ، همیشه از گامهای کوچیک شروع میشن....اگه دیزنی اینقدر جزمگرایانه رو ارسال آثار تو یه هفته معین که خبرشم تو اینستا نداده بود تاکید نمیکرد و یه ذره مرام پیج اوتاکو های ایرانی رو داشت، شاید پارسا این پیامو نمی نوشت!
تاکید جزمگرایانه روی یک بازه 5 روزه برای ارسال فن ارت ها و همچنین اعلام نکردنش در اینستا(که همیشه خبرارو ازش میگه!) که اینا نشون میدن دیزنی اندازه عطسه بز برای طرفدارانش ارزش قائل نیست.
البته میشه تحلیل دقیقتری هم داشت، من دیر یا زود به دام انیمه می افتادم! چون کارتونای آمریکایی ای که دنبال میکردم کم کم دارن تموم میشن و از طرفی چیزائیم که دارن میان جاشون،شاید به غیر از برخی استثنا ها،اصلا جالب نیستن.سارا هم که هی اصرار میکرد انیمه ببینم و نمیتونستم نه بگم! انیمه های قشنگی مثل نوراگامی هم وجود دارن و حالا حالا ها تموم بشو نیستن. کار دیزنی فقط این روند رو تسریع کرد!
دلیلی تپنمیبینم بعید باشه.وقتی شرکتی طرفداراش براش هیچ ارزشی ندارن، طرفداراشم دلیلی ندارن مثل کنه همچنان بچسبن! لازم به ذکره که دیزنی در حال حاضر به غیر از استار که فقط تا یه سال دیگه ادامه داره، بقیه کاراش خیلی خیلی مزخرفن.
من ترجیح میدم وارد دنیای انیمیشن های سریالی نشم و قطعا در انیمیشن های سینمایی دیزنی بهترین در دنیاست .
نکته دوم اینکه هیچ علاقه ای به کارکتر های شرقی ندارم. خیلی چهره هاشون رو اعصابه
سوم اینکه برام مهم نیست دیزنی دلش نخواسته چار تا نقاشی (به قول شما فن آرت (: ) رو بزاره تو پیج اینستاش و قطعا با اینکار چیزی از ارزشش کم نشده .
شعار ما : انیمه برای انیمیشن شدن یک ایشن کم دارد
بهترین "بود". من هیچکدوم از این انیمیشنای سینمایی جدیدو نگاه نمیکنم! زوتوپیا،کوکو و...
یک سبک رو میشه خوب اجرا کرد یا بد. با انیمه هم میشه کارای خوب یا بد تولید کرد.
مسئله این نیست. کارهای جدید دیزنی واقعا مسخره شدن. چه سریالی چه سینماییی. غیر از استار،مفتشون گرونه.
بخاطر این افت،من دیر یا زود سمت انیمه میرفتم، بی اهمیتی دیزنی به طرفداراش و اعلام نکردن زمان، فقط روندشو تسریع کرد ولی بالاخره اتفاق میفتاد! بره کاراشو بهتر کنه. چرندیات فعلیش هییییییچ ارزشی براش باقی نذاشتن.
شعار من: انیمیشن ها زمانی بسیار درخشان بودن، اما کار به قصد تجارت و نه هنر، ارزششونو به باد داد. اما میشه تک و توکی انیمه خوب پیدا کرد!
این مسئله ریشه در تاریخ داره