سمپادیا

پهلوی
پارسا جان به نظرم دیتایی که از فین داری خیلی صحیح نیست
این مسئله ریشه در تاریخ داره
parsa_2002
نخیر فین علاقش به انیمیشنهای غرب بیشتر از شرق بود من اون فینو میخوام
در ضمن مستر ادبیات واقعا از کلمه ((دیتا)) استفاده میکنی؟
پهلوی
میگم که نشناختیش
برو بیوگرافیشو بخون، الان تحت تاثیر امثال سارا خیلی بیشتر شده ولی خب بود

+باید درخور فهم مخاطب گفت دیگه
تو پیج که اون همه عربی قاطیش می‌کنم باز دایرکت میان معنی میپرسن یا مسخره می‌کنن -____-
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
کارل مارکس: جلوی تحول تاریخی و وضعیت انقلابی را نمیتوان گرفت. فقط میتوان درد زایمان را کمتر کرد.

گریزی از سقوط به ورطه انیمه نیست ((: مخصوصا وقتی دیزنی قلبمو بی رحمانه تیکه تیکه مرد...
  • لایک
امتیازات: amirgh1
پهلوی
خاک تو سرت به خاطر یه فن آرت خودتو تیکه تیکه کردی
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
تحولات بزرگ، همیشه از گامهای کوچیک شروع میشن....اگه دیزنی اینقدر جزمگرایانه رو ارسال آثار تو یه هفته معین که خبرشم تو اینستا نداده بود تاکید نمیکرد و یه ذره مرام پیج اوتاکو های ایرانی رو داشت، شاید پارسا این پیامو نمی نوشت!
  • لایک
امتیازات: amirgh1
پهلوی
یعنی دیر رسیدی؟
اونوقت چه ربطی داره به دیزنی؟
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
خیلی دیر!
دیزنی بزرگترین نماد کارتون آمریکائیه.
پهلوی
میگم اگه تو دیر فرستادی چه ربطی به دیزنی داره؟ :/
خودتو مسخره کردی الکی
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
تاکید جزمگرایانه روی یک بازه 5 روزه برای ارسال فن ارت ها و همچنین اعلام نکردنش در اینستا(که همیشه خبرارو ازش میگه!) که اینا نشون میدن دیزنی اندازه عطسه بز برای طرفدارانش ارزش قائل نیست.
پهلوی
انتظاراتم از تو خیلی بیشتر از اینا بود :/
البته قبول دارم پنج روز بدون اعلام در اینستا واقعا روش انسانی‌ای نیست ولی خب از تو بعیده این ادا و اصولا
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
البته میشه تحلیل دقیقتری هم داشت، من دیر یا زود به دام انیمه می افتادم! چون کارتونای آمریکایی ای که دنبال میکردم کم کم دارن تموم میشن و از طرفی چیزائیم که دارن میان جاشون،شاید به غیر از برخی استثنا ها،اصلا جالب نیستن.سارا هم که هی اصرار میکرد انیمه ببینم و نمیتونستم نه بگم! انیمه های قشنگی مثل نوراگامی هم وجود دارن و حالا حالا ها تموم بشو نیستن. کار دیزنی فقط این روند رو تسریع کرد!
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
دلیلی تپنمیبینم بعید باشه.وقتی شرکتی طرفداراش براش هیچ ارزشی ندارن، طرفداراشم دلیلی ندارن مثل کنه همچنان بچسبن! لازم به ذکره که دیزنی در حال حاضر به غیر از استار که فقط تا یه سال دیگه ادامه داره، بقیه کاراش خیلی خیلی مزخرفن.
Ursula
Ursula
وایسا ببینم -_- چشمم روشن بدون منو عسل گپ میزنید؟ حالا عسل بنه هیچی بدون من؟-___- طرف حرفم شمایید میکا و الف:/
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
حالا که اومدی ((:
parsa_2002
من ترجیح میدم وارد دنیای انیمیشن های سریالی نشم و قطعا در انیمیشن های سینمایی دیزنی بهترین در دنیاست ‌.
نکته دوم اینکه هیچ علاقه ای به کارکتر های شرقی ندارم. خیلی چهره هاشون رو اعصابه
سوم اینکه برام مهم نیست دیزنی دلش نخواسته چار تا نقاشی (به قول شما فن آرت (: ) رو بزاره تو پیج اینستاش و قطعا با اینکار چیزی از ارزشش کم نشده .
شعار ما : انیمه برای انیمیشن شدن یک ایشن کم دارد
  • لایک
امتیازات: Mr.Nik
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
بهترین "بود". من هیچکدوم از این انیمیشنای سینمایی جدیدو نگاه نمیکنم! زوتوپیا،کوکو و...
یک سبک رو میشه خوب اجرا کرد یا بد. با انیمه هم میشه کارای خوب یا بد تولید کرد.
مسئله این نیست. کارهای جدید دیزنی واقعا مسخره شدن. چه سریالی چه سینماییی. غیر از استار،مفتشون گرونه.
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
بخاطر این افت،من دیر یا زود سمت انیمه میرفتم، بی اهمیتی دیزنی به طرفداراش و اعلام نکردن زمان، فقط روندشو تسریع کرد ولی بالاخره اتفاق میفتاد! بره کاراشو بهتر کنه. چرندیات فعلیش هییییییچ ارزشی براش باقی نذاشتن.
شعار من: انیمیشن ها زمانی بسیار درخشان بودن، اما کار به قصد تجارت و نه هنر، ارزششونو به باد داد. اما میشه تک و توکی انیمه خوب پیدا کرد!
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
"چه در آمریکا و چه در ژاپن، هنرمندان هنرمندن و بی هنران هم بی هنر"
parsa_2002
هنرمندان و هنربندان
Back
بالا