• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادیا

پوریا
پوریا
آره اونو تو تیمتم. همون حکومت هم از مردمی با همین مجموعه باورها میخواد بیاد بالا
اما مانور عجیب غریبی که‌ رو فرهنگ داده میشه برام قابل درک نیست. الان این فرهنگ تو اروپا بالاتره شاخصش یا آمریکا یا شرق آسیا؟(جز چین و کره شمالی) ارتباطش با توسعه چیه؟ مثلا میگن آلمانی ها بسیار صرفه جو اند. همین محل بحثه که در عصر سرمایه داری بهتره شما صرفه جو باشی، یا به کم قانع نشی(در سطح جامعه نه فردی)
Sina
Sina
ببین ادمی که از قانون تخطی کنه داریم ولی فکر کنم در این سطوح مشکل نباشه، یعنی این مسائل پذیرفته باشه

بابا حتی مثلا فروشگاه کاسکو تو آمریکا این مورد رو منشن کرده بود ممکنه سیاست گارانتیش رو تجدید نظر کنه از دست مردم

انتهای گارانتی پس گرفتن بی قید و شرط میرفتن یه عیب رو محصول میذاشتن پس میدادن پولشون رو میگرفتن
Sina
Sina
بعد لیترالی بلاگر ایرانی از این کار پست و دستاورد درست کرده بود
پوریا
پوریا
بذار ببینم درست فهمیدم، پس تو الان یک شاخص برای فرهنگ تعریف کردی تحت عنوان پیروی از قانون. درسته؟ هرچه قانون مدارتر جامعه با فرهنگتر؟
Sina
Sina
قانون خوب فرهنگ خوب میاره

پیروی از قانون خوب جامعه با فرهنگ تر
Sina
Sina
مثلا واقعا جریمه خاصی تو قانون ما نداریم برای خیلی کار ها

ریختن پوست هندونه تو طبیعت اگر جریمه سنگین داشت شاید انقدر نمیدیدیم تو طبیعت
پوریا
پوریا
اوکیه، سر قانون همدلیم. میخوام به بعدش بپردازیم. وقتی یک فرهنگی به هردلیلی، من جمله قانون، تثبیت شده. به جز قانون مداری، خودت فرهنگ سه منطقه ای که بت گفتم رو چجوری بررسی میکنی؟ اروپا، آمریکای شمالی و شرق آسیا(منهای چین و کره شمالی) این سه تا مناطقی هستند که ازشون تحت عنوان جهان آزاد یاد میشه.
Sina
Sina
فرق رعایت نکردن قانون و نافرمانی مدنی فرق داره ها برای من

مثلا حجاب هم قانونه، اما رعایت نکردنش نافرمانی مدنیه

ولی مثلا ریختن زباله تو طبیعت واقعیت نافرمانی مدنی حساب نمیشه
Back
بالا