Abolfazl97 2019/7/18 سینا بیا قول بده خبر نخونی. باشه؟ : ))) من خودم فعلن یک ماهه این کار رو نکردم عمو طالب هم میگه اخبار رو دنبال نمی کنه دیگه: )))))
سینا بیا قول بده خبر نخونی. باشه؟ : ))) من خودم فعلن یک ماهه این کار رو نکردم عمو طالب هم میگه اخبار رو دنبال نمی کنه دیگه: )))))
shnava 2019/7/13 همیشه از این حرف خودت و ایده ی خودت رو گفتن در همه شرایط خوشم میومده! خب بیا راجع به همین حرف بزنیم ... و راجع به کیارستمی که عشق تباهی ست ...
همیشه از این حرف خودت و ایده ی خودت رو گفتن در همه شرایط خوشم میومده! خب بیا راجع به همین حرف بزنیم ... و راجع به کیارستمی که عشق تباهی ست ...
f-1391 2019/7/13 الان بیام از عقده ی حقارت آدلر واست افاضه کنم با شمشیر نصفم نمیکنی؟))) اگه نمیکنی بگو فصل آدلر کتاب نظریه شخصیت رو واست بفرستم
الان بیام از عقده ی حقارت آدلر واست افاضه کنم با شمشیر نصفم نمیکنی؟))) اگه نمیکنی بگو فصل آدلر کتاب نظریه شخصیت رو واست بفرستم
**ستاره** 2019/7/12 در مورد عقده های گذشته فکر میکنم برای اینکه بتونی هضم شون کنی باید باهاشون کنار بیای و برای کنار اومدن لازمه که بپذیریشون.من خودم واسه اینکه یه چیزایی رو بپذیرم سعی میکنم واسه شون دلیل جور کنم.
در مورد عقده های گذشته فکر میکنم برای اینکه بتونی هضم شون کنی باید باهاشون کنار بیای و برای کنار اومدن لازمه که بپذیریشون.من خودم واسه اینکه یه چیزایی رو بپذیرم سعی میکنم واسه شون دلیل جور کنم.
نارنجی 2019/7/8 همش در مورد چیزای خوشمزه چاق کننده حرف بزن خب؟ اون از بستنی اینم از رولت :/ حلالت نمیکنم :/

امتیازات: Abolfazl97 و MSA