• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بانگ‌ها آخرین فعالیت ارسال‌ها اطلاعات شخصی

• سلام خوبی ؟ جواب دعواها رو نمیخواد بدی در موضع مودیر . خواستی تو پ.خ بگو . ارامشتو هم حفظ کن :د با کاربرا دعوا نکن و جبهه نگیر . مودیر باید بی طرف باشه تو مسائل سیاسی و اعتقادی برا مودیریتش . بذار تاپیک قفل بمونه تا ی مودیر داخلی بیاد نظر بده دیگه وقتی مودیریتش از دستت خارج میشه و کاربرا جبهه میگیرن نسبت بهت .
    موفق باشی عزیزم :*
    • لایک
    امتیازات: منهوک و boodika
    boodika
    قشنگ از دو تا گولاخ بدترین حرفای عمرمو خوردم!اره میمونم یه مدیر داخلی بیاد جمعش کنه مطهری ک نیست...و البته خیلیاشون جو دادن پستاشون الکی حذف شده من پست ها رو بی دلیل یا سلیقه شخصی پاک نکردم
    • لایک
    امتیازات: sadlove
    sadlove
    sadlove
    میدونم خوندم پستها رو دیدم چیا رو پاک کردی . کلن مودیریت سیاسی و اعتقادی سخته یکم ، خواه ناخواه کاربرا بهت جبهه میگیرن و ممکنه توهین ها بشنوی . از این گوشت بکن تو از اون گوشت بده بیرون و ارامشتو حفظ کن و مسلط باش ب مودیریتت . :)
    • لایک
    امتیازات: boodika
    دفاع از حقوق اقوام با قوم گرایی فرق میکنه. چیزی که متعفنه زیر پا گذاشتن حقوق اقوام به هر دلیلی از جمله ملی گراییه.
    خسته شدیم از این خودِ با خودِ تنها!
    boodika
    دلمون به همین فیک خوش بودا:))
    forta
    forta
    @هلیوم همه همین فکر میکنند و حقیقتش اکانت اصلیم رو نتونستم پسوورد و ایمیلش رو به خاطر بیارم . قبلا داروساز آینده بودم تو سایت 4-5 سال بود نیومده بودم.
    forta
    forta
    خب وقتی خودت مسببش شدی و خسته هم شدی ، برو تو جمع خستگیت رفع شه :D
    زادروزت خجسته!
    با فردوسی محشور شی هانی-"
    اااااا ببین تولد کیه!!!!!
    تولدت مبارک با آرزوی بهترییییین ها:)))))
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
Back
بالا