پسر مهربان 2017/6/2 دلیل اینکه emoهارو دوس دارم کاملا شخصیه اما به نظرم آدمای قابل احترام تری نسبت به بقیه اند.
پسر مهربان 2017/6/2 امان از وقتی که حتی تو خواب هم آرامش نداری،بیدار شدنای مداوم،افکار مزاحم،دلیلی میشه برای بیشتر از چهارسال روزی چهارساعت خواب،ارزششو نداشت...
امان از وقتی که حتی تو خواب هم آرامش نداری،بیدار شدنای مداوم،افکار مزاحم،دلیلی میشه برای بیشتر از چهارسال روزی چهارساعت خواب،ارزششو نداشت...
پسر مهربان 2017/6/1 اردیبهشت هم تمام شد... دیگر به چه بهانهای عاشقانه بنویسم... کاش می آمدی... میترسم پشت تنهاییِ شعرهایم حرف در بیاید...
اردیبهشت هم تمام شد... دیگر به چه بهانهای عاشقانه بنویسم... کاش می آمدی... میترسم پشت تنهاییِ شعرهایم حرف در بیاید...
پسر مهربان 2017/5/31 بهم گفت به خاطرِ آهِ توعه انقدرعذاب میکشم منو ببخش،گفتم من انقدروقت ندارم برای بدبختی کسی دعاکنم نهایت میتونم برای خوشبختی خودم تلاش کنم
بهم گفت به خاطرِ آهِ توعه انقدرعذاب میکشم منو ببخش،گفتم من انقدروقت ندارم برای بدبختی کسی دعاکنم نهایت میتونم برای خوشبختی خودم تلاش کنم
پسر مهربان 2017/5/29 ویرانه ي متروکم، نه بام و نه دیواری آرام نگیرد کس، در سایه کوتاهم #سیمین_بهبهانی