پسر مهربان 2017/8/2 نه اونقدر خستم که بخوابم،نه اونقدر نیستم که نخوابم،نه چیزی برای گفتن هست و نه چیزی برای نگفتن،انگار که بین خطوط ناپیدای حسهات راه بری فقط
نه اونقدر خستم که بخوابم،نه اونقدر نیستم که نخوابم،نه چیزی برای گفتن هست و نه چیزی برای نگفتن،انگار که بین خطوط ناپیدای حسهات راه بری فقط
پسر مهربان 2017/7/26 پیش چشم تو بمیريم که مست است، بیا تا به خوشباشی مستان می نابی بخوریم صله ی سایه همین جرعه ی جام لب توست،غزلی نغز بخوانیم و شرابی بخوریم
پیش چشم تو بمیريم که مست است، بیا تا به خوشباشی مستان می نابی بخوریم صله ی سایه همین جرعه ی جام لب توست،غزلی نغز بخوانیم و شرابی بخوریم
پسر مهربان 2017/7/24 + چقدر کم حرف شدی - کم حرف نشدم، حوصله گفتنشون رو ندارم دیگه،میدونی حجم نفهمی بعضی آدم ها از یه حدی خیلی پایینتره
+ چقدر کم حرف شدی - کم حرف نشدم، حوصله گفتنشون رو ندارم دیگه،میدونی حجم نفهمی بعضی آدم ها از یه حدی خیلی پایینتره
پسر مهربان 2017/7/14 کاش منم بلد بودم همون لالاییای که تو برای وجدانت خوندی و خوابش کردی رو برای خستگیهام بخونم
پسر مهربان 2017/7/4 زمان همه چيز رو جارو ميكنه چه بخوای چه نخوای،ولی گاهی يه چيزهایی اون گوشه ها و درزها ميمونه كه آزارت ميده!
زمان همه چيز رو جارو ميكنه چه بخوای چه نخوای،ولی گاهی يه چيزهایی اون گوشه ها و درزها ميمونه كه آزارت ميده!
پسر مهربان 2017/7/2 ولی خوشبختی جِداً تعريف نداره. يكی با يه دوچرخه خوشبخته، يكی با يه هكتار باغ آلبالو، اون يكی با آدم روياهاش.. دلت كه راضی باشه خوشبختی
ولی خوشبختی جِداً تعريف نداره. يكی با يه دوچرخه خوشبخته، يكی با يه هكتار باغ آلبالو، اون يكی با آدم روياهاش.. دلت كه راضی باشه خوشبختی
پسر مهربان 2017/6/29 میگفت :شاید باورت نشه ولی اونی که بهترین نصیحتا رو میکنه شک نکن کسیه که بدترین شرایط زندگی رو تجربه کرده،الان متوجه حرفش شدم بعد اینهمه وقت
میگفت :شاید باورت نشه ولی اونی که بهترین نصیحتا رو میکنه شک نکن کسیه که بدترین شرایط زندگی رو تجربه کرده،الان متوجه حرفش شدم بعد اینهمه وقت
پسر مهربان 2017/6/28 حالا گيرم كه تظاهر نكنم حالم خوبه،كه هيچ وقت هم نكردم ، ولی كو آدمی كه بگم ببين ؛ حالِ من خوب نيست...
حالا گيرم كه تظاهر نكنم حالم خوبه،كه هيچ وقت هم نكردم ، ولی كو آدمی كه بگم ببين ؛ حالِ من خوب نيست...
پسر مهربان 2017/6/26 اولین رابطه ی جدی زندگی آدما هیچ وقت، هیچ وقت، هیچ فاکینگ وقت فراموش نمیشه، امان از روزی که تو اولین رابطتت بد شکست بخوری
اولین رابطه ی جدی زندگی آدما هیچ وقت، هیچ وقت، هیچ فاکینگ وقت فراموش نمیشه، امان از روزی که تو اولین رابطتت بد شکست بخوری
پسر مهربان 2017/6/25 اکثریت ما تو زندگیامون یکی بوده که یجور خاصی نگاش میکردیم یا نگاهمون میکرده؛ باقی عمرو به دنبال چشیدن دوباره اون لذت، سرگردونیم
اکثریت ما تو زندگیامون یکی بوده که یجور خاصی نگاش میکردیم یا نگاهمون میکرده؛ باقی عمرو به دنبال چشیدن دوباره اون لذت، سرگردونیم
پسر مهربان 2017/6/6 هیچی نیست که نشه باهاش کنار اومد فقط کنار اومدن با یه سری چیزها زمان میبره... این روزا هم میگذره...
پسر مهربان 2017/6/5 دختر خنگ نداريم، دختر باهوش و باهوش تر داريم، دختر باهوش باهوشه، دختر باهوش تر ميدونه كِی خنگ باشه ^_^
دختر خنگ نداريم، دختر باهوش و باهوش تر داريم، دختر باهوش باهوشه، دختر باهوش تر ميدونه كِی خنگ باشه ^_^
پسر مهربان 2017/6/3 بخدا قیافه و تیپ فقط ویترینه! طرف شعور نداشته باشه و شما رو نفهمه از اون قیافه و تیپش هم نمیشه لذت برد
بخدا قیافه و تیپ فقط ویترینه! طرف شعور نداشته باشه و شما رو نفهمه از اون قیافه و تیپش هم نمیشه لذت برد