خاکی 2022/9/13 «کلی کتاب توی کتابخونه م هست ( یک تعداد خوبیش هم هنوز نخوندم ) اکانت پلاس فیدیبو و طاقچه بینهایت دارم و بیشتر از 300-400 کتاب هم توی این اپلیکیشن ها دارم». برای یک زندگی خوب همین کافیست
«کلی کتاب توی کتابخونه م هست ( یک تعداد خوبیش هم هنوز نخوندم ) اکانت پلاس فیدیبو و طاقچه بینهایت دارم و بیشتر از 300-400 کتاب هم توی این اپلیکیشن ها دارم». برای یک زندگی خوب همین کافیست
Aynazi 2022/9/13 سبک زندگیتون چقدر قشنگه♡ پر از حس خوب بود متن تون! هیچ وقت از من بودنتون دست نکشید مرسی اه :)
Call out my name 2022/9/12 حداقل حقوقش از نصف آدم هایی که میشناسم بیشتره( بالای ۱۸ تومن درآمد داره ) کلیک کنید تا باز شود... میشه بپرسم اون دوستتون چه کاری انجام میده؟:")
حداقل حقوقش از نصف آدم هایی که میشناسم بیشتره( بالای ۱۸ تومن درآمد داره ) کلیک کنید تا باز شود... میشه بپرسم اون دوستتون چه کاری انجام میده؟:")
ولی خب به زور بتونم روزی ۲۰ - ۳۰ ص کتاب بخونم ، امان از بزرگ شدن واقعا ، آدم بچهتر که بود میچسبید به یک کتاب تا تموم نمیشد روی زمین نمیذاشتش, ولی خب الان نمیشه ... اما سعی میکنم با کتاب صوتی و اینا جبران کنم °^°

امتیازات: خاکی و Sunshineツ