Shervix

بانگ‌ها ارسال‌ها اطلاعات شخصی

• عیب درویش و توانگر به کم و بیش بد است
    کار بد مصلحت آن است که مطلق نکنیم
    رقم مغلطه بر دفتر دانش نزنیم
    سر حق بر ورق شعبده ملحق نکنیم
    من می تونم بدون دانشگاه هم‌تو رشته ی برق جلو برم
    ili
    ili
    ببینید واقعا مرسی=***
    اطلاعاتی که تا اینجا به من دادید خیلی خوب بود
    سال اولم و می خوام مثلا این ترم که مدار ۱ داریم با انواع مدارها اینا آشنا شم و بعد بتونم یه مدل بسازم در نهایت ببندم ببینم چقدرش مطابق می شه یا نه
    البته استادمون پروژه ای بهمون نمی ده ولی خودم دوست دارم عمیق شم
    ili
    ili
    آره مدار ۱ که می گذرونم دوست دارم خودم حالت های مختلفشو چک کنم و چیزای باحال تر بسازم
    توی اینترنت که سرچ کردم از کجا می شه شروع کرد
    توی quora یه نفر یه سری چیز نوشته بود
    اون لیست رو براتون پ.خ کردم
    ili
    ili
    گرایش زوده و از من بپذیرید که فعلا مبرهن نباشه
    ولی هدفم از خوندن برق درگیری با سیستم های پیچیده /در عین حال به کار بردن خلاقیت و ریاضیات محور/ و abstract بودن رشته بود[شاید اون اولا-نه البته هنوز هم همینه- این که بتونم یه سری سیستم هارو نه فقط تو فضای خاص بلکه بشه که حتی توی اتاقم طراحی کنم که اتاقم سر ساعت خاصی قفل شه
    یا زیر اجاق گاز فلان ساعت خاموش شه ~این ایده های خیلی ایده های ساده و بیسیکی هستن ولی اگر شناخت داشتم گرایش می گفتم ~ شاید حتی ساختن یه چیزی که بتونم با یه نفر از ۵۰۰ متر این طرف تر ارتباط برقرار کنم-ساختن یه سیستم کوچیک که بتونه حرکت کنه و همزمان ضبط کنه همه چیو-؟)
    • لایک
    امتیازات: Narjess
    تو کشورم شبیه مهاجرام هیچ چیز بدتر از غریبگی نیست
    منم یه روزی میرم و نمیام چمدون دستم، میشینم ماهان
    سلام
    عذرخواهی از بابت مزاحمت💞💕
    می خواستم راجب دانشگاهتون و وضعیت خوابگاه اینا بپرسم؛‌‌)))
    سپاس جناب
    امیدوارم شیطان در توفیق عنایت الهی بهتون کمک کنه( سعی می کنم بامزه باشم ولی ک*خل بیش تر بنظر می رسم)
    • لایک
    امتیازات: Taha_nori
    Shervix
    Shervix
    @ili منظورتون از برقی که میخونیم رو نمی‌فهمم، کلا رشته‌ی مهندسی برق، مهندسی برقه. اساتید استاد‌ها فرق دارن، گرایش‌ها ممکنه اندکی فرق داشته باشن، چون بعد از ترم ۴ یا ۵ باید انتخاب گرایش کنید : الکترونیک/قدرت/کنترل/مخابرات (اینا رو همه دارن) و چیزایی مثل مهندسی پزشکی و بیوالکتریک ممکنه داشته باشن یا نداشته باشن‌‌.
    • دابل‌لایک
    امتیازات: ili
    Shervix
    Shervix
    @ili
    اکثر چارت‌ها یکی هستن و در حد اسم‌های ریز فرق دارن (مثال : تحلیل سیستم‌های انرژی الکتریکی - بررسی سیستم‌های قدرت یکی‌ان اما اسماشون فرق داره تو دانشگاه‌ها). گاهی هم یه سری درسا اختیاری بودن و اجباری بودنشون فرق داره، و دروس اختیاری دانشگاه‌ها ممکنه فرق کنه. برای ارشد یه سری تفاوت‌های دیگه هم مطرح میشه.
    برای دخترا از ابتدای ترم اول تو خود دانشگاه اسکان خوابگاه داده میشه، پسرا سال اول کمی دور از دانشگاه هستن در منطقه‌ای به اسم حکیمیه، بیست دقیقه با اتوبوس دانشگاه فاصله دارن، ترم سوم داخل دانشگاه اسکان داده میشن. در کل سوال دقیق‌تری بپرس.. پیوی تلگرامم هم میتونی بیای @angramainyou
    ili
    ili
    سپاس
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
بالا