شانا 2017/11/25 من اناری را میکنم دانه و به دل می گویم :خوب بود این مردم دانه های دلشان پیدا بود.......می پرد در چشمم آب انار.......اشک می ریزم....
من اناری را میکنم دانه و به دل می گویم :خوب بود این مردم دانه های دلشان پیدا بود.......می پرد در چشمم آب انار.......اشک می ریزم....
شانا 2017/10/31 laugh, and the world laughs with you/weep and you weep alone/For the brave old earth must borrow its mirth/But has trouble enough of its own
laugh, and the world laughs with you/weep and you weep alone/For the brave old earth must borrow its mirth/But has trouble enough of its own
...Maedeh 2017/10/25 متن حرف بزنت که در مورد بچه های سرطانی بودو واسه مامانم خوندم ^_^ الان داره اشک میریزه ((ولی خو واقن عالی بود )و خو دید آدمو تغییر میده و امیدوار میکنه ^_^ البته خو مامان منم خیلی احساساتی ^_^
متن حرف بزنت که در مورد بچه های سرطانی بودو واسه مامانم خوندم ^_^ الان داره اشک میریزه ((ولی خو واقن عالی بود )و خو دید آدمو تغییر میده و امیدوار میکنه ^_^ البته خو مامان منم خیلی احساساتی ^_^
شانا 2017/10/15 روزی ..جایی..دقیقه ای...خودت را بازخواهی یافت...و آنگاه...یا اشک خواهی ریخت...یا لبخند خواهی زد..
شانا 2017/10/9 پیر یا جوونش که فرقی نمیکنه..فرقش دو دقیقه بیشتر نشستن رو صندلی اتوبوسه...مهم بودنه...بودن....