هور 2023/3/24 خیلی خیلیییی خیلیییییی زیاد تبریک((((((= واقعا خیلی زیاد ذوق کردم و خوشحال شدم،به امید موفقیت های بیشتر و بیشترت این بار تو اون ور:] ایران که قسمت نشد اومدم کانادا همو میبینیم((: +دیگه میتونی بری یه کانورس باحال و توپ بخری
خیلی خیلیییی خیلیییییی زیاد تبریک((((((= واقعا خیلی زیاد ذوق کردم و خوشحال شدم،به امید موفقیت های بیشتر و بیشترت این بار تو اون ور:] ایران که قسمت نشد اومدم کانادا همو میبینیم((: +دیگه میتونی بری یه کانورس باحال و توپ بخری
_Vina_ 2023/3/23 اینقدر که برای حل و فصل شدن کارای تو دعا کردم برای گشایش کار خودم دعا نکردم خیلی خوشحال شدم... تبریک بینهایت
اینقدر که برای حل و فصل شدن کارای تو دعا کردم برای گشایش کار خودم دعا نکردم خیلی خوشحال شدم... تبریک بینهایت
بابونه. 2023/3/23 این سری شیرینی ندید با کمک بچها،ازتون شکایت میکنیم برگردونن شمارو به ایران. آقا مبارکه جدا!
Aynazi 2023/1/19 پیج سیدامیر موسوی فک کنم خیلی برات جالب باشه یه جهانگرد و نویسنده است که یه مدتی تو رواندا زندگی میکنه. @seyedam.ir
پیج سیدامیر موسوی فک کنم خیلی برات جالب باشه یه جهانگرد و نویسنده است که یه مدتی تو رواندا زندگی میکنه. @seyedam.ir
hanita.ard 2023/1/17 امتحان فدای سرتون... یه مقداری ضرر داشت براتون ولی مطمعنم هفته بعد موفق میشید... بیخیال و دپرشن مود نباشید ها... فایتینگ ^^
امتحان فدای سرتون... یه مقداری ضرر داشت براتون ولی مطمعنم هفته بعد موفق میشید... بیخیال و دپرشن مود نباشید ها... فایتینگ ^^
melina03 2023/1/16 خیلی بده بخوای با یکی در مورد ی چیزی بحث و گفت و گو راه بندازی ولی کسی نباشه.. والا من خودم مغزم وای میسه با خودش دعوا کردن..
خیلی بده بخوای با یکی در مورد ی چیزی بحث و گفت و گو راه بندازی ولی کسی نباشه.. والا من خودم مغزم وای میسه با خودش دعوا کردن..
TiaTi 2023/1/16 آقای علی پاشا! خواستم بگم شما با معیار های بنده فردی باحال هستید و با خوندن ح.ب هاتون لبخند میزنم. ممنونم ازتون. موفق باشین و شاد*-*
آقای علی پاشا! خواستم بگم شما با معیار های بنده فردی باحال هستید و با خوندن ح.ب هاتون لبخند میزنم. ممنونم ازتون. موفق باشین و شاد*-*
هور 2023/1/15 عاقای علیرضایی که میخوای بری کانادااونجام زمستونای خیلی داغونی داره هااا((((: +منظورم اینه حواست به کفشت باشه(:
عاقای علیرضایی که میخوای بری کانادااونجام زمستونای خیلی داغونی داره هااا((((: +منظورم اینه حواست به کفشت باشه(:
مرسی واقعا! )))))))