پسر مهربان 2023/8/9 دست کشیدم...به دامن پلیسه ات...فرصت کم است...خورشید در حال طلوع،باز شدن چشم هایت....لابلای این خواب ها مدفون شده ام...
دست کشیدم...به دامن پلیسه ات...فرصت کم است...خورشید در حال طلوع،باز شدن چشم هایت....لابلای این خواب ها مدفون شده ام...
هور 2022/12/27 تولدت مبارک عاقای دکتر:] کلی اتفاقای خوب و خفن و دوست داشتنی در مسیر زندگی واست اتفاق بیفته(:
پسر مهربان 2021/10/11 احتمال رسیدن دوتا سیاره با مدارای چرخش متفاوت چقدره؟ پس چرا هنوزم انتظار رسیدن داریم؟...عجب انتظار تلخی....
احتمال رسیدن دوتا سیاره با مدارای چرخش متفاوت چقدره؟ پس چرا هنوزم انتظار رسیدن داریم؟...عجب انتظار تلخی....
پسر مهربان 2021/8/22 4 سال و 65 روز و 21 ساعت 40 ثانیه گذشته نپرس چرا دقیقه هاشو نمیشمرم... چون گاهی اینقدر زمان برام زود میگذره که به ثانیه است...گاهی هم اینقدر طول میکشه که به سال باید زمان حساب بشه... #دکتر_محمد_مهدی_حیدری
4 سال و 65 روز و 21 ساعت 40 ثانیه گذشته نپرس چرا دقیقه هاشو نمیشمرم... چون گاهی اینقدر زمان برام زود میگذره که به ثانیه است...گاهی هم اینقدر طول میکشه که به سال باید زمان حساب بشه... #دکتر_محمد_مهدی_حیدری
هور 2021/8/10 نوشتید کسی نمیخونه ولی من خیلی تصادفی همشون رو خوندم و واقعا عاشقشون شدم چون خیلی زیبا بودن....^^
هور 2021/8/10 چقد وبلاگ زیبایی دارید!*-* چه دل نوشته های قشنگی.... بهش گفتم : میدونی خدا کجاست ؟ خندید و گفت : روی ماهه . گفتم : یه پله مونده بهش دوست دارم . ذوق کرد و گریه کرد . اما من.... تورو به اندازه ی خود ماه دوست داشتم... نمیدونم اسمت چی بود ٬ اما همه چیز گمشدش ٬ من ٬ تو ٬ ماه ٬ . . .*-*
چقد وبلاگ زیبایی دارید!*-* چه دل نوشته های قشنگی.... بهش گفتم : میدونی خدا کجاست ؟ خندید و گفت : روی ماهه . گفتم : یه پله مونده بهش دوست دارم . ذوق کرد و گریه کرد . اما من.... تورو به اندازه ی خود ماه دوست داشتم... نمیدونم اسمت چی بود ٬ اما همه چیز گمشدش ٬ من ٬ تو ٬ ماه ٬ . . .*-*