Amirhossin 2021/12/11 اخ یادم رفت..من داداشم پرستاره البته دانشجو هنوز و خلاصه که روزت مبارک...امیدوارم همیشه سالم شاد و توی کارت پیشرفت کنی..درپناه خدا
اخ یادم رفت..من داداشم پرستاره البته دانشجو هنوز و خلاصه که روزت مبارک...امیدوارم همیشه سالم شاد و توی کارت پیشرفت کنی..درپناه خدا
MarMari 2021/12/10 بنده ضمن عذرخواهی از طرف اساتید سایت و بهانه کردن سرشلوغی اونها، روز پرستار رو خدمت شما پرستار آوازهخوان سایت تبریک عرض میکنم
بنده ضمن عذرخواهی از طرف اساتید سایت و بهانه کردن سرشلوغی اونها، روز پرستار رو خدمت شما پرستار آوازهخوان سایت تبریک عرض میکنم
Sisyphus 2021/12/8 بابا تازه تو پسری ما دخترا واقن تو سن کمی دوستامون شوهر میکنن اخه حتی سفت کردن خودشون وقتی دوس پسرشون قول ازدواج میده هم همونقدره برو شکر کن
بابا تازه تو پسری ما دخترا واقن تو سن کمی دوستامون شوهر میکنن اخه حتی سفت کردن خودشون وقتی دوس پسرشون قول ازدواج میده هم همونقدره برو شکر کن
Kallinu 2021/2/18 من مدفن کرم های شب تاب رو هر زمان دیدم تمام طول هفتهء بعدش غمگین، خسته و از زندگی بریده بودم ..: جنگ خیلی بده.
من مدفن کرم های شب تاب رو هر زمان دیدم تمام طول هفتهء بعدش غمگین، خسته و از زندگی بریده بودم ..: جنگ خیلی بده.