Farnaaaz 2021/6/18 من برعکسم (= چند وقت پیش یه جا کار اداری داشتم، طرف بهم گفت خانوم زیر 18 سال باید با پدرشون بیان!
Bastani 2021/5/15 خو خیلی بده میدونم اما دنیا دو روزههههههه منو اون کسی که اسمشو گذاشته زهرای خالی اخر و عاقبتمون یه جاست دیگه حالا چه من زری وری باشم چه اون zahra
خو خیلی بده میدونم اما دنیا دو روزههههههه منو اون کسی که اسمشو گذاشته زهرای خالی اخر و عاقبتمون یه جاست دیگه حالا چه من زری وری باشم چه اون zahra
Asaliiiii 2021/5/10 این دبیرای دینی دیوانه ان @armaghannn واقعا اسم زیبایی روی معلم @zeynabgol گذاشت قجر الزمان ناصرالدینیان
این دبیرای دینی دیوانه ان @armaghannn واقعا اسم زیبایی روی معلم @zeynabgol گذاشت قجر الزمان ناصرالدینیان
بابونه. 2021/4/26 شما شنگولید یه ماه دیگه تعطیل میشید راحتید میرید پی استراحت و خوش گذرونی ما میترسیم ازینکه تموم بشه چون باید بشینیم جمعبندی پایه کنیم و به شکل زیبایی پاره میشیم((((((=
شما شنگولید یه ماه دیگه تعطیل میشید راحتید میرید پی استراحت و خوش گذرونی ما میترسیم ازینکه تموم بشه چون باید بشینیم جمعبندی پایه کنیم و به شکل زیبایی پاره میشیم((((((=
بنظرم زنه مشکل داشت