علیـــــــــــــــ 2022/7/17 ولی یه روزی میاد که یه کاری میکنم دکمهی 9 و شیفت کیبوردتو با هم بشکنی *_^
هور 2022/7/13 جالبه هااابا یکی دست میده به یکی پا میده به یکی دل میده و ....ببخشید شما کارتون اهدای عضوه؟؟!!:" با یکی یاره با بقیه اره اون وقت ادعای پاکی هم داره:"
جالبه هااابا یکی دست میده به یکی پا میده به یکی دل میده و ....ببخشید شما کارتون اهدای عضوه؟؟!!:" با یکی یاره با بقیه اره اون وقت ادعای پاکی هم داره:"
علیـــــــــــــــ 2022/7/13 اینها وظیفهی خود میدانند شب که ستارهها طلوع میکنند، ابرازِ احساسات آنها را پاسخ دهند: "سلاممممممممممممم ستارهها ،ممنونم*_^ "
اینها وظیفهی خود میدانند شب که ستارهها طلوع میکنند، ابرازِ احساسات آنها را پاسخ دهند: "سلاممممممممممممم ستارهها ،ممنونم*_^ "
علیـــــــــــــــ 2022/7/11 جدا ایشون آیندهی منه. اگه یه انسان خَیِر یکی از این گربهها بهم هدیه بده
علیـــــــــــــــ 2022/7/10 "سالوادور دالی هم به نظر من بهترین نقاش سورئالیسم که دنیا به چشم خودش دیده." از عشق جاودانهی من @طراحی وب سایت
"سالوادور دالی هم به نظر من بهترین نقاش سورئالیسم که دنیا به چشم خودش دیده." از عشق جاودانهی من @طراحی وب سایت
علیـــــــــــــــ 2022/7/6 امشب غمگین ترینم و میخوام دیگه نباشم... کاشکی بخوابم ولی این بار واقعا تا به ابد.