پسر مهربان 2018/12/26 من در آستانه ی چند سالگی ام ؟ با احتساب روزها، صد سال خسته با احتساب شب ها، هزار سال منتظر با احتساب عشق، چند سال است مرده ام
من در آستانه ی چند سالگی ام ؟ با احتساب روزها، صد سال خسته با احتساب شب ها، هزار سال منتظر با احتساب عشق، چند سال است مرده ام
hanita.ard 2018/3/20 اخ ببخشید من ب شما هم تبریک نگفتم عیدو شرمنده هرکجا هستی باش اسمانت ابی و تمامدلت از غصه دنیا خالی سال خوبی رو براتون ارزو میکنم
اخ ببخشید من ب شما هم تبریک نگفتم عیدو شرمنده هرکجا هستی باش اسمانت ابی و تمامدلت از غصه دنیا خالی سال خوبی رو براتون ارزو میکنم
پسر مهربان 2018/2/18 تشخیص اینکه یک نفر از جنس تو نیست و برای با تو بودن خلق نشده است، خیلی سخت نیست! سختی ماجرا آنجاست، که بخواهی این موضوع را به دلت بفهمانی
تشخیص اینکه یک نفر از جنس تو نیست و برای با تو بودن خلق نشده است، خیلی سخت نیست! سختی ماجرا آنجاست، که بخواهی این موضوع را به دلت بفهمانی
shnava 2017/12/28 سلااااام ای پسر مهربان خوبی؟ تولدت مبارک همیشه به رویاهات برسی و رضایت واقعی رو بچشی آرزوی یه زندگی پر از هیجان و اتفاقات جالب و عجیب رو برات دارم امیدوارم همین جوری رو دور موفقیت جلو بری و ...
سلااااام ای پسر مهربان خوبی؟ تولدت مبارک همیشه به رویاهات برسی و رضایت واقعی رو بچشی آرزوی یه زندگی پر از هیجان و اتفاقات جالب و عجیب رو برات دارم امیدوارم همین جوری رو دور موفقیت جلو بری و ...
maleck :) 2017/12/27 سلاااام تولدت مبارک کلی آرزو ی حال خوب و دل آروم و مغز متفکر() برات دارم امیدوارم همیشه بتونی اوضاعت رو مدیریت کنی خلاصه کلییی اتفاقات خفن برات بیفته
سلاااام تولدت مبارک کلی آرزو ی حال خوب و دل آروم و مغز متفکر() برات دارم امیدوارم همیشه بتونی اوضاعت رو مدیریت کنی خلاصه کلییی اتفاقات خفن برات بیفته
پسر مهربان 2017/8/27 و از ما چه خواهد ماند،مگر تصویری مبهم و نامفهوم از زندگی بر سنگ سیاه بودنمان،که شاید که گاهی، کسی که دلش گرفته بود،سری به ما بزند
و از ما چه خواهد ماند،مگر تصویری مبهم و نامفهوم از زندگی بر سنگ سیاه بودنمان،که شاید که گاهی، کسی که دلش گرفته بود،سری به ما بزند
پسر مهربان 2017/8/3 به شکل جالبی از یه سنی به بعد از کلکل و جنجال دوری میکنی. انگار متوجه ارزش آرامش میشی.