*100RA* روز یکشنبه ساعت 16:26 یه هفتهست سر ۱۰ شب خوابم میبره و ۵ صبح بدون هیچ آلارمی بیدار میشم خواستم شوآف کنم کلیک کنید تا باز شود... خوش به حالت خوششششششششش به حالتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت بابا من صبحا با 20 تا آلارم بیدار میشم تا 10 صبح به زور چشامو نگه میدارم خوابم نبره
یه هفتهست سر ۱۰ شب خوابم میبره و ۵ صبح بدون هیچ آلارمی بیدار میشم خواستم شوآف کنم کلیک کنید تا باز شود... خوش به حالت خوششششششششش به حالتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت بابا من صبحا با 20 تا آلارم بیدار میشم تا 10 صبح به زور چشامو نگه میدارم خوابم نبره
*100RA* 2025/1/18 مثلا فواید صیغه رو ننوشتن براشون که پررو نشن کلیک کنید تا باز شود... چرا هست تو فصل دومشه
zeynabgol 2025/1/3 زن تو چجوری سالو رو دیدی؟ ما یکیو داشتیم دیده بود تو خواب گریه میکرد. اصن یه وضعی پیدا کرده بود روح و روانش و تازه یه ادمی بود که این چیزا رو زیاد دیده بود.
زن تو چجوری سالو رو دیدی؟ ما یکیو داشتیم دیده بود تو خواب گریه میکرد. اصن یه وضعی پیدا کرده بود روح و روانش و تازه یه ادمی بود که این چیزا رو زیاد دیده بود.
صآبا 2024/12/7 جالب اینجاست که من همین امشب به اون قضیه کباب گوشت انسان تو رستوران جاده چالوس سال ۱۳۷۷ برخوردم...
من کجا جمعبندی کجا
شروع کنم هنر کردم
*ببخشید پیامت رو دیر جواب دادم نوتیفش رو ندیده بودم