علیـــــــــــــــ 2019/2/21 دیگران چون بروند از نظر از دل بروند/تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی
sadlove 2019/2/15 تنها خصلتی ک اگه از ی نفر بفهمم بی درنگ حذفش میکنم از زندگیم و ازش متنفففففففر میشم.. دروغگوییه.. :]
علیـــــــــــــــ 2019/2/9 بگو بارون،چرا میباری بازم؟اینا جای آغوش چتر باز میکنن واست...نیا بارون! زمین لیاقت نداره/آسمون سادست،زمین سیاست مداره
بگو بارون،چرا میباری بازم؟اینا جای آغوش چتر باز میکنن واست...نیا بارون! زمین لیاقت نداره/آسمون سادست،زمین سیاست مداره
علیـــــــــــــــ 2019/2/7 چه شبها که زهرا دعا کرده تا ما...مکُن دل دل ای دل، بزن دل به دریا...مبادا بدوزی نگاه دلت رابه مردم!/ که بازار یوسف فروشی در این دوره بد...
چه شبها که زهرا دعا کرده تا ما...مکُن دل دل ای دل، بزن دل به دریا...مبادا بدوزی نگاه دلت رابه مردم!/ که بازار یوسف فروشی در این دوره بد...
علیـــــــــــــــ 2019/2/7 اینجا چهار راه ولیعصره/اینجا تیارت بزرگِ شهره /منم یه مهندسم مثل قبلیا دکتر نیستم/حالیمه کجا واسادم :)
اینجا چهار راه ولیعصره/اینجا تیارت بزرگِ شهره /منم یه مهندسم مثل قبلیا دکتر نیستم/حالیمه کجا واسادم :)
علیـــــــــــــــ 2019/1/20 گفتم فراق تا کی؟ گفتا که تا تو هستی/گفتم نفس همین است، گفتا سخن همان است!!!