- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
این تاپیک برای پرسش و پاسخ در مورد مسائلی هست که توی سال کنکور پیش میاد.
به نقل از "Hot Me~ :آقا یه سوال
آیا باید آیه های دینی رو برا کنکور حفظ کرد؟؟؟آخه این کنکوری های پارسال میومدن میگفتن آره ما نزدیک کنکور فقط آیه حفظ میکردیمو از این جور چیزا
اره معلممون میگف بایدحفظ حفظ باشین مثلا میگه درس 2قسمت فلان بندفلان توبایدبلدباشی.....ایه هاهم همینطورچون کل ایه روبه مانمیدن1قسمتشومیدن که سوال ازاون قسمتیه که حذفهبه نقل از "Hot Me~ :آقا یه سوال
آیا باید آیه های دینی رو برا کنکور حفظ کرد؟؟؟آخه این کنکوری های پارسال میومدن میگفتن آره ما نزدیک کنکور فقط آیه حفظ میکردیمو از این جور چیزا
در این تاپیک بحث میشهبه نقل از mahsa.mnm96 :تو تابستون واسه هر درس کدوم کتاب کمک آموزشی رو استفاده کنیم ؟(واسه رشته تجربی)
نه که حفظ باشی...به نقل از "Hot Me~ :آقا یه سوال
به نقل از مرضیـــــه :آقا من یه سوال دارم که نمیدونم کجا بپرسم و فکر کنم اینجا از همه جا بهتر باشه.
دوستان تهرانی میشه کتابخونه ی خوب که بشه توش درس خوند معرفی کنید و خب مارو هم راه بدن و نخوان که دانشجو باشیم.
ترجیحا هم طرفای انقلاب و ولیعصر و اینا باشه.
چارک پایین کشوری در رشته داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی تهران : 1413به نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :دوستان یک نفر بگه برای دارو سازی دانشگاه تهران چه رتبه ای لازم هست؟!
7 تابه نقل از King daiMon :کلا برا داروسازی با میانه تراز6400میشه قبول شد،
کافیه به طور میانگین از هر10سوأل به6تا پاسخ صحیح بدین