پاسخ : فرهنگ غربی
این واقعا عوام فریبیه.مگه شاه نمی تونست خودش قوانینی رو تنظیم کنه که هم به نفع کشور باشه و هم کشور های دیگه توش نقشی نداشته باشن؟. مردم ما نمی تونستن؟مثلا فکر می کنین با اون حق توحش و .... ما می تونستیم پیشرفت کنیم؟
قوانین از طرف شاه بود. به رفراندوم گذاشته شدو اجرا شد. شاه به شدت از این قوانین پشتیبانی کرد و قسمت خیلی زیاده از درامد نفتی رو برای به اجرا دراوردن مفاد این قانون به کار بست. تا به قول خوده محمد رضا ایران نوین رو پایه ریزی بکنه.
می تونید بدون تعصب در این مورد یه گشتی تو ویکی پدیا بزنید :
http://fa.wikipedia.org/wiki/انقلاب_سفید
من نمی گم تمامه مفاد این قوانین به بهترین شکل اجرا شد ولی برایه به اجرا در اومدنش بسیار تلاش شد و تقریبن موفقیت امیز بود.
هر چه قدر هم که ازشون بد بگن و ما بشنویم و باور کنیم اما بازهم اگه روحانیون نبودن کشور ما به جاهای بدی می رفت.
فکر کنم در این مورد مثال هایشو بزنید که اگه روحانیون نبودن ایران به کجا می رفت رو بدونم خوشحال میشم. فکر کنم در این مورد بهتر باشه تو خصوصی بحث کنیم.
ولی صرفن جهت اطلاع بد نیست بدونید که وقتی اتاتورک به قدرت رسید روحانیون رو از قدرت کنار زد. و فک کنم ترکیه به جاهایه خیلی بدی نرفته! مگه اینکه بد بودن منظورتون داشتن توریست زیاد و درامد خوب و ازادی باشه!
پدر من استاد دانشگاهه.مسیحیت درس می ده.راجع به فرهنگ عرب ها هم اطلاعات زیادی داره.شاید اطلاعات من دقیق نباشه اما غلط نیست. فکر کنم شما هم نگاه نمی کنین دور و برتونو.مثلا یه تابلوی بزرگ نوشته بود نظر سنجی برای شوارع استان. مثلا شوارع تو فارسی کاربرد داشته؟؟؟؟واقعا این طوره. ما نمی تونیم ایرانی باشیم یا این وری یا اون وری.
خوشحالم که پدرتون تو دانشگاه مسیحیت درس میدن! ( ایا مسیحین ایشون ؟ )
راجع به عرب ها هم لازم نیست حتمن استاد دانشگاه باشید تا اطلاعات زیادی داشته باشین خوندن چند کتاب تاریخ می تونه کمک بکنه.
قسمت بعد رو نفهمیدم.
من ریحانا رو دیدم جنیفر لوپزو دیدم خیلی خوب هم دیدم. تنها کسی که اسمش آرایشه نه دختر لیدی گاگا بود.ریحانا خیلی آرایش می کنه اما نه در این حد که هر جای صورتش یه رنگ باشه. و ضمنا فکر نمی کنم برای رفت و آمدش و اینا این کارا رو بکنه.
لیدی گاگا با ریحانا و جنیفر لوپز قابل مقایسه نیست. بد نیست درمورد لیدی گاگا هم بیشتر بخونید و حداقل معنی چند تا از اهنگ هاش رو بخونید و با مدل پوشیدن لباسش مقایسه کنید.
من دو نفرو تو توعیتر انفالو کردم فقط. یکیش ریحانا بود. بد نیست شما می تونید توعیترشو فالو کنید هر ساعت یه عکس براتون می فرسته می تونید زیارتش کنید!!!
ین درست نیست که یه فرهنگ رو به یه دسته جغرافیایی مرتبط کرد.
من بی سواد شما سواد کل واقعا این حرف شماست که درست نیست. ادم با یه اطلاعات محدود هم اینو متوجه می شه...
فرهنگ بسته به مجموعه ای از رفتار و هنجار های جامعه تعریف میشه. و با جغرافیای منطقه نمیشه درموردش بحث کرد.
مثال :
ایران الان رو با ایران ۲۰۰ ساله پیش مقایسه کنید!
ایران عرض و طول جغرافیاییش عوض شده ؟
مالزی :
مالزی و سنگاپور دو کشور که زمانی یکی بودن، و خیلی فرق دارن. اینکه سنگاپور و مالزی یکی بودن خیلی به عقب برنمی گرده
و البته خود مالزی قبل از اینکه به استعمار در بیاد حتا یه دست نوشته هم نداشته! ( قدیمی ترین دست نوشته ها تو مالزی میشه گفت با خودکار بوده!)
ولی الان فرهنگ قابل قبولی داره.
اینا همه از نظر جغرافیایی ثابت بودن ولی فرهنگ و مدل زندگی مردم با زمان و با داشتن ارتباط با سایر نقاط دنیا تغییر کرده.
بعدش هم من نگفتم که عرب ها ادمای با فرهنگی بودن یا یه ذره عقل داشتن.اونا فقط قدرت داشتن که دینشون رو تبلیغ کنن.مثلا بابام می گفت اروپایی ها عرب ها رو سوسمار هم حساب نمی کردن چه برسه یه یه رقیب. ولی وقتی ازشون شکست می خورن می فهممن که خودشون چه قدر عقب موندن.
عرب ها دینشون رو تبلیغ نکردن تحمیل کردن. مثلن گرفتن مالیات بیشتر از غیر مسلمون ها و ...
لازمه تو نقشه جایه اسپانیا رو نشون بدم ؟ اسپانیا نزدیک ترین کشور اروپایی به افریقاس.
خب بذار جایه اینکه به صرف بیان کلمه اثبات شدس! اکتفا کنیم کمی گشت بزنیم تو بقایایه باقی مونده از تمدن اروپایی ها قبل از رنسانس.
رنسانس یک سری تغییرات در هنر ایجاد کرد! (تغییرات نه اینکه هنر یهو کشف بشه!)
کلیسا های بزرگ و قصر های مجلل از خصوصیات حکومت های شهری انگلستان بوده.
در عین جنگ مسلمان ها و مسیحی ها مریضی ها رواج پیدا کرد و دلیلش این بود که تو محیط جنگی نمیشه خیلی رو بیماری های مسری کنترل داشت.
پس اروپای قبل رنسانس اونقدر هم که تو فکر می کنی سیاه و تاریک نبوده، صرفن بعد از رنسانس به قدری شتاب در پیشرفت اتفاق افتاد که قبل از اون رو در مقایسه با بعدش به یه دوران تاریک تبدیل کرد. ( و البته میشه با الان کشور های مسلمونی که حکومت بر پایه روحانیت دینی دارن مقایسه کرد. جای کلیسا مسجد و جای افراد روحانی رو روحانیون مسلمون بذار و مخالفتشون با هر چیزی که بر خلاف نظر خودشون باشه. حرام بودن تلویزیون تا چند وقت پیش و رادیو قبل ترش و ... )
و این هم واقعا اثبات شدست که قرون تاریک اونا واقعا تاریک بوده.اینو با مطالعه شاید....
افرین منتظرم تو پست بعدت با از جاهایی که مطالعه کردی برام با ذکر منبع نقل قول کنی.
واقعن باید مطالعه کرد!!!
مثلن به تاریخ تمدن مراجعه کنه فکر کنم تو کتاب خونه مدرستونم پیدا بشه.
جلد ۳ که در مورد رواج مسیحیت و جلد ۵ در مورد رنسانس.
( در مورد ۳و ۵ بودنش مطمین نیستم ولی همین بود اگه درست یادم مونده باشه)