- شروع کننده موضوع
یایا
مهمان
توسال کنکورعاشق ممنوعه وفقط به فکردرس باشید.ووابسته شید.نظرتون راجه به این موضوع بنویسید
به نقل از FaRZANEH15 :اقـآ مـن عـآشق شـدم خیلـی وقتـه ... وقتـی ازش بـی خبـرم احسـآس میکنـم یه چـیزی رو گـم کـردم ... عـآشقی بـد دردیـه !!
مـن عـآشق اینتـرنت شـدم ... همـش فکـرم پیشـشه !! ... تصـمیم گرفتم بهـش رو نـدم ....
به نقل از manbikas :اتفاقا یکی از دوستان امروز به من پیشنهاد میداد که برو هرچی زودتر یکی پیدا کن واسه روحیه دهی خوبه میگفت رسیدی بهمن میفهمی چی میگم و لازمه و اینا حالا من هی گفتم نه اینا رو مناسب دبیرستان نمیدونم اون هی گفت لازمه واینا باید خالی شی
به نقل از mton :من تو فکر اینم خطمو هم عوض کنم و حتی آهنگهایی که ناراحتم میکنن رو پاک کنم از گوشیم
بالایی : پی سی رو حمعش کن کلن جوری که در دسترس نباشه , مسنجر گوشیت هم پاک کن به ماه .
اگه ترک نکردی با من ""
کاملن تضمینی منم ترک کردم از همین راه به طوری که به زور واداشتن منو که وصلش کنم ثبت نام خواهرمو انجام بدم ""
فردا هم باز جمع میشه
به نقل از FaRZANEH15 :
مشکـل من یـآهـو و مسنجـر و اینـآ نیستـ ... هم معتـاد ایـن سآیتم و همـ یـه سـآیت دیگـه ... درضمـن رمـانم زیـاد میخونم !!
به نقل از یایا :خیلیارومیشناسم که بایدبهترین جاها قبول میشدن.اماواسه یک کاربچه گانه آیندشونوبه باددادن