چرا اینقدر بحث پیرامون مباحث درسی در سمپادیا ضعیف شده؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negin10
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

negin10

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
مدال المپیاد
دیگه نمیخوام اکانتم حذف بشه!!!
سلام.
نمی دونم این تاپیک تکراریه یا نه ولی چند وقتیه که این موضوع رو میبینم که بحثهایی که درمورد مسائل روزمره اتفاق می افته بازدید کننده های خییییلی بیشتری نسبت به درسیا داره و عده زیادی هر روز تعداد زیادی اونجا پست میذارن و عده زیاد دیگه اونا رو لایک میکنن 8-} 8-} :-? 8-|یا همون تعداد محدود تاپیک درسی فقط توسط یه عده خاصی گذاشته میشن و هیچ کسی هم(مجاز از تعداد کم)نیست که حتی در موردشون اظهارنظر کنه... .
چرا؟؟؟

پاسخ : چرا اینقدر بحث پیرامون مباحث درسی در سمپادیا ضعی

چون الان تابستونه و کسی حال و حوصله ی درس خوندن نداره... ;D و فک میکنم ک بیشتریا دوس دارن مسایل روزمرشون رو ب چالش بکشن تا درس خوندن رو...درس خوندن باسه بعضیا حکم اجبار رو داره و دوس دارن کسی دربارش زیاد حرفی نزنه چون بعضیا دوسش ندارن...بازم بعضیا...

چون تابستونه و حال درس نداریم
وژدانن بیخی باو

چون سایت تبدیل به یک سایت زرد وحاشیه ایی شده از پارسال
دیگه فروم های علمی نداری
بحث هامون حاشیه ایی شده وکمتر بحث جالب ومنطقی داریم
البته همه این ها مربوط سایت نیست اگر کمی دقت کنید متوجه ریزش فرهنگی مردم از 2یا3 سال پیش هم میشید نگاه کنید ببینید چه کتاب های مبتذلی 30 بار یا 40 بار چپ شدن(یا انگیزشی هستن یا خزعبل هستن )

چون فرد مياد سوالشو ميپرسه
بعد از حدودا ٣ ماه يكي براش حل ميكنه من خودم به شخصه واقعا خيلي وقتا شده بود ميخواستم بيام سوال درسي بپرسم اينجا ولي وقتي تاپيكاي درسي رو ديدم كه طرف بعد از دو قرن جواب ميگيره پشيمون شدم
تقصير من نيست تقصير توهم نيست تقصير هيچكس نيست(:

چون با مباحث درسی زیاد نمیشه لایک گرف
به قول یه کسی باید چرت و پرت بگی تا لایک بگیری
و بیشتر بچه ها اینجا خیلی درسخون نیستن ... هستنا ولی نه اونقدر که در باره مباحث درسی بحث کنن
من دو بار توی این سایت عضو بودم با اول با خجالت از گفتن نظر واقعیم برای اینکه لایک نگیره واینا خود داری کردم اما الان فهمیدم اینجا نباس دنبال لایک باشی باید نظرتو بگی واین که خودت هستی باعث خود شناسی میشه و دوستای واقعی هم شاید پیدا کنی که واقعا باهات موافق هستند وشخصیتت شکل میگیره وبهتر میشه

منم قبول دارم در کل در جو سمپاد کشور به المپیاد و المپیادی بودن خیلی اهمیت داده می شه ولی بخش المپیاد کامپیوتر سایت آخرین بحث درست و حسابیش فکر کنم مال بیش از 2 3 سال پیش باشه
و مسئولین سایت و ادمینا باید یه فکری به حالش بکنن (هر چند زیاد گفته شده ظاهرا راهکار نداره)

Back
بالا