@@sin کاربر نیمهحرفهای ارسالها 264 امتیاز 2,242 نام مرکز سمپاد احمدی روشن شهر قروه سال فارغ التحصیلی 95 مدال المپیاد شیمی رشته دانشگاه پزشکی 2013/6/17 #1 میخواستم ببینم کسی کارتونه paranorman رو دیده؟ به فارسی(سوپرنورمن) اگه ندیدید ببینید چون واقعا قشنگه! اگه دیدید نظرتون در موردش چیه؟؟
میخواستم ببینم کسی کارتونه paranorman رو دیده؟ به فارسی(سوپرنورمن) اگه ندیدید ببینید چون واقعا قشنگه! اگه دیدید نظرتون در موردش چیه؟؟
paramore کاربر نیمهحرفهای ارسالها 249 امتیاز 1,230 نام مرکز سمپاد دبيــرـــــتان فرزانــگان يـــك شهر تهران 2013/6/17 #2 پاسخ : paraNorman من ديدمش و به نظرم خيلى جالب بود. جريان كارتون و اينكه اسرار آميز بود خيلى خوب بود. تا حدى هم خنده دار بود.
پاسخ : paraNorman من ديدمش و به نظرم خيلى جالب بود. جريان كارتون و اينكه اسرار آميز بود خيلى خوب بود. تا حدى هم خنده دار بود.
pouya BT کاربر نیمهحرفهای ارسالها 177 امتیاز 843 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نیشابور 2013/6/30 #3 پاسخ : paraNorman جالب بود ولی محتوا نداشت! شایدم من محتوا رو نگرفتم
ashitaka کاربر نیمهحرفهای ارسالها 219 امتیاز 237 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی شهر قم مدال المپیاد مدال طلای المپیاد فیزیک 93 رشته دانشگاه فیزیک 2013/7/1 #4 پاسخ : paraNorman از لحاظ گرافیکی و جلوه ها انمیشنی فوق العاده بود ، درست مثل Coraline ، اما از لحاظ محتوا و داستان صفر !
پاسخ : paraNorman از لحاظ گرافیکی و جلوه ها انمیشنی فوق العاده بود ، درست مثل Coraline ، اما از لحاظ محتوا و داستان صفر !