جنگل زایی؛بیابان زدایی !

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94
با توجه به اینکه چند دهه بعد ، آب به سختی برای خوردن پیدا خواهد شد ، چه روش هایی پیشنهاد میکنید برای اینکه با مصرف خیلی کم ِ آب ، بتونیم جلوگیری کنیم از ، از این رفتن ِ جنگل ها (عجب جمله بندی ای ! :)) ) ؟

جنگل یا حتی فضاهای سبز اطرافمون ، سهم قابل توجهی تو سلامتی مردم دارن و این در حالیه که رشد بیشتر گیاهان وابسته به آبه .

چه روش های کاربردی میشناسید که بتونیم محیط اطرافمون رو سبز نگه داریم ، بدون اینکه مجبور بشیم سالانه چند هزار متر مکعب آب ، صرف گیاهامون کنیم ؟

این کار ، مسلما میتونه باعث کاهش بیابان زایی بشه :>

IVERSON

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
محیط زیست
پاسخ : جنگل زایی؛بیابان زدایی !

من منابع طبیعی می خونم!سوال شما یکی دو دلیل نداره!اما اگه مشتاق باشی جواباشو می تونی راحت پیدا کنی!من تیتر وار جوابتو می دم!خودت برو دمبالشون!
برای حفلظت از خا باید کمک به استقراره خاک بشه!بهنرین روش تثبیت خاک با استفاده از گیاهان بومی و ریششونه طوری که بارون همونجا که میاد وارد زمین بشه!از ظرفی کنترل هرزآبها هم باعث حفظ آب میشه برای تقویت منابع آبی همچنین جلوگیری می کنه از آبشوویی آب که در نتیجه باعث رشد گیاهان منظقه هم میشه!
پس دوظرفه هست!حالا خودت بگیر دیگه!هر اقدامی که خاکو سست کنه مثه شخم زدن چرای بی رویه و... می تونه عامل باشه!
در باره روش های کاربردی خیلی چیزا میشه گفت که بسنه به میزان فرسایش و میزان بارندگی و میزان چرا و و و و!راهکارهای متفاوتی هم داره!به طور مثالاگه منطقه ای اصظلاحا بد لند شده باشه این یعنی بدترین سطح فرسایش که معمولن هیچ کاری نمیشه کرد و میشه گفت خاک مرده دیگه!
یه چیز دیگه هم بگم که!این لغات بیابان زایی یا چیز دیگه رو نگید! بیابان بیابان ه جنگل هم جنگل!ما تو بحث منابع طبیعی نه می خوایم بیابان زایی کنیم نه بیابان زدایی!
همونقدر که جنگل ارزشه زیست محیظی و جذب توریست و... داره بیابونم داره!کار ما حفظ اکوسیستم پایدار منطقه است!
امیدوارم جوابتو پرفته باشی!سوالی داشتی در خدمتم:)

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

شاید من منظورم رو بد رسوندم . منظور من این نبود که بیابان ارزش نداره ، منظور من از بیابان زایی ، از بین رفتن جنگل ها و منابع طبیعی جنگلی ـه . نه اینکه خدایی نکرده منظورم بی احترامی به بیابون باشه :))

هدف من از ایجاد این تاپیک ، بیشتر این بود که فضای اطرافمون که توش زندگی میکنیم رو سبز نگه داریم . مثلا باغچه های توی حیاط یا روبروی خونه . خب هم به زیبایی محیط کمک کردیم هم به کاهش آلودگی هوا ;;)

حالا تونستم منظورم رو درست بفهمونم ؟ در واقع میخوام یه کاری کنیم که محیط اطرافمون رو سبز نگه داریم . جنگل رو نگه داشتن کار ما بچه ها نیست کع :D

Liese

کاربر.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

سعی کنیم درختامون و گیاهامون رو طوری پرورش بدیم که از ای قطره ای استفاده کنن تا اب کمتری هدر بره :-"
با کلب اینکه هیچی نمی فهمم یه چیزی گفتما :D

نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 2
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
98
دانشگاه
علوم پزشکی زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی

آبیاری قطره ای از نظر من تکنولوژی خوبی هستش.

هم ما انسان ها تشنه نمی مونیم و گیاهان هم از بین نمی روند

بالا