پیشنهاد های یک حقیر
سلام و این جور حرفا
راستش یه سری حرفا بود خیلی بالا پایین کردم چجوری بگم ..راستش تا الان حدوده 4 تا از بچه ها مدرسمونو دارم مشاوره و اینا میدم بعد به اینا که مشاوره میدادم هی اطلاعاته خوب و مفید و بالا پایین کردم تا به یه سری نتایجه خوب رسیدم که اینان. . .
خو من تو قالب یه سری سوال هایه مهم و کلیشه ای جواب میدم بعد اگه سوالی داشتین بپرسینو اینا(راستی من خودم رتبم خیلی خوب نخواهد شد 1000 و اینا احتمالا و خو دلیله اینم این بود که بیشتر از اینم نمیخواستم میخواستم برم ریاضی محض
)
روزی چقدر تو روز درس بخونم؟
خو ببینید این سواله خیلی خوبیه و خوب جوابش هم برای افراد مختلف متفاوته ببینید باید ببینید عادتون چقدره کسی که قبلا کلا خیلی میخونده روزی یک ساعت بوده مطمئنا اگه یک هفته روزی 12 ساعت درس بخونه هفته بعد روزی نیم ساعتم نمیتونه بخونه. . .تایم رو دنباله ای زیاد کنید البته دنباله ای که وقت کافی برای عادت کردن داشته باشید حداقل تایمتونو الان بزارید 5 ساعت حالا این جوری کار کنید هر هفته نیم ساعت تایمه روزانتونو زیاد کنید...پیشنهاد نمیکنم رو تایم هفتگی کار کنید چون تایم هفتگی باعث میشه شما نظم روزانتون به هم بخوره و یه روز خیلی کم بخونید یه روز خیلی زیاد
چجوری برنامه بریزم؟اصلا برنامه مهمه؟
خو ببینید برنامه واقعا مهمه...خیلی خیلی خیلی..پس اگه مثله منید و خیلی فلانید و اینا!خواهشا همین امسال و بیخیال این قرتی بازیا شید ببنید من خودم این جوری برنامه میریختم و کلا برنامه قلم چی و اینارو هم نداشتم چون کلا به سیستم آموزشی قلم چی اعتقادی نداشتم:
ببینید ما سه تا برنامه داریم یکی برنامه کلیه که ماله اون فصل درسیه که توشید ما 6 تا فصله درسی تو کنکور داریم:
تابستون-مهر تا آذر(مقدمات)-آذر تااول اسفند-اول اسفند تا آخر عید(دوران طلایی)-از آخر عید تا اول خرداد-از خرداد تا دمه کنکور
البته یه سری زیر فصلم داریم که تو موقعش خودتون میفهمید. . .حالا ببینید ما اول برایه این فصل ها میام یه برنامه مینویسیم
تو ذهنتون خواهشا برنامه
ننویسید رو کاغذ اووردن یه برنامه باعث میشه خیلی مدون و فلکسیبل باشه بعدا خودتون میفهمید. . .حالا تو این برنامه چی مینویسید مینویسید که کلا تو این فصل درسی چی میخواید بخونید مثلا مینویسید دیف یک و شیمی تا فصل فلان و بهمان و اینا!این که چی بنویسید خودش بستگی به شما و مدرستونو و اینا داره. . .
برنامه بعدی برنامه ماهانس. . .تو برنامه ماهانه مینویسید که چیا میخواید بخونید تو این ماه. . .کاری که میکنید اینه که میبینید فصلتون چند ماهه و بسته به شرایط و اینا تقسیم میکنید و هر ماه مینویسید چی میخواید بخونید
برنامه بعدیم برنامه روزانست. . .تو برنامه روزانه باید درس هایی که اون روز میخواید و بنویسید. . .پیشنهاد من اینه یک ساعت و نیم درس یک ربع استراحت..تو استراحت
به هیچ وجهسمته لپتاب تلویزیون و این جور چیزا نرید. . .پی اس پی و هر جور چیزه دیگه شاملش میشه..خواهشا نگید همین یه بارو اینا چرت و پرته و اینا!!اینا هیچیش چرت و پرت نیست حداقل توسط همین بنده ی خقیر آزمایش شده. . .
تو وقته استراحت پیشنهاد من لم دادنه . .لم دادن حالتیه که آدم نمیخوابه و چرت نمیزنه اما ادایه کسایی و در میاره که میخوان بخوابن. . .
تفریح و ورزش و اینا چی؟
بستگی به فصلی که توش قرار دارین داره. . .تابستون حتما برید. . .حتما حتما..حالا حتما ورزش نها!مثلا میتونید برید ...بازی B-) البته من پیشنهاد نمیکنم کاره خوبی نیست. . .
در مورد ارتباط با جنس مخالف
جواب» نه. . .میدونم حالا میخواید بگید نه بابا من میتونم کنترل کنم خودمو و اینا و محدود میکنم و اینا!!و من باز لبخند ملیحی میزنم و با عشوه های ابرو میگم(و نگاهی عاقل اندر سفیه) نه . . .و دیگر هیچ
لپتاب و تلویزیون و اینارو کلا بزارم کنار؟
انا هدیناه سبیلا اما شکورا اما کفورا
این آیه اختیار انسان رو نشون میده . . شما مگه اختیار ندارید؟خو برنامتونو جوری بچینید که یه سری برنامه هارو ببینید . . .با روزی 2 ساعت شروع کنید به روزی نیم ساعت کاهشش بدید
کتاب چی بخونم
مدرسان شریف
خو پیشنهاد هر کس یحتمل متفاوته ولی پیشنهاد من اینه :
دیفراسیل:دو جلد کتاب الگو بسه. . .ببین بسه ها!جلد یک رو یک بار جلد دو رو دو بار بزنید
فیزیک:فیزیک یک:احمد مصلایی
فیزیک دو:گاج نقره ای
فیزیک سه:خیلی سبز احمد مصلایی
فیزیک پیش 1:خیلی سبز احمد مصلایی
فیزیک پیش دو:گاج نقره ای
شیمی کلا مبتکران استاد بهمن بازرگانی اونم چاپه جدیدش . . .دلیلش هم اینه که هر چی شیمی بیشتر تست بزنید بهتره..نحوه ی خوندنه شیمیم اینجوریه که اول درس رو از کتاب میخونید بعد از رو درسنامه مبتکران بعد هم تست ها رو میزنید بعد هر چی تست رو بلد نیستید یا نکته جدیدی چیزی داشت رو میرید نکتشو تو کتاب هایلایت میکنید یا اگه نبود تو کتاب اوله فصل مینویسید بعد هر چقدر درس تو هفته خوندید آخره هفته مرور کنید
گسسته:من خودم گسسته نخوندم ولی میگن خوشخوان خوبه
هندسه:الگو
هندسه تحلیلی:از رو سفید الگو میخونید تست میزنید خیلی بیکار بودید از رو الگویه استاد علیپور تست میزنید
قرابت معنایی:هامون سبطی/الگو/اقا شبی 20 تا تست از الگو بزنید قبل از خواب
آرایه هایه ادبی:الگو. ..دو شب یه بار 20 تا تست
زبان فارسی:خیلی سبز
املا و لغت:الگو
عربی:خیلی سبز قهوه ای تست/و درک مطلب الگو از مهر شبی یک آزمون
دینی:گاج...و دیگر هیچ...اقا دینی خوندن خیلی مهمه. . ببینید من خودم کلا دو هفته دینی خوندم دینیمم 90 زدم!ببینید اول درس رو میخونید نکات مهم رو با هایلایت نارنجی رنگ میکنید بعد میرید یک روز بعد تست هایه گاجو میزنید..بعد هر چی غلط زدید رو با هایلایته زرد رنگ میکنیدو میزارید هفته بعد از خودتون 30 تا تست کنکورو امتحان میگیرید بعد هر چی غلط زدید رو با رنگ قرمز هایلایت میکنید حالا ازین به بعد نکات قرمز رو از همه بیشتر زرد کمتر و نارنجی از همه کمتر . . .
زبان:خو این بستگی داره زبانتون در چه سطحی باشه
کلاس چی برم؟
من پیشنهاد نمیکنم...فقط عربی و اگه خیلی ضایعید برید باقیشو پیشنهاد نمیکنم. . . (آلبته من خودم مثلا ریاضیم خوب بود بعد درک نمیکرد چرا بقیه میرن گسسته
)
ببینید کلاس کاره یه کاتالیزورو میکنه ولی خو به شرطی که واکنش شما شرایط سینتیکیه مناسبو داشته باشه
ببینید صرفا یه سری کلاسارو برید که میدونید چیزیو میگه که شما با خوندن کتاب نمیفهمید اون مطلبو. . .
ایمان بیاورید که نکته ای نیست که در کلاس ها بگن و تو هیچ کتابی نباشه
حالم داره از این زندگی به هم میخوره چی کار کنم؟
با بجه ها برید بیرون. . .اگه به این حال دچار شدید و واقعا نمیتونید درس بخونید برید بیرون گریه کنید..با بجه ها یه فیلمی چیزی ببینید برگردید
ماه رمضون چی کار کنم
شبا تخصصی روزا عمومی
چه آزمونی ثبت نام کنم؟
من خودم قلمچی رفتم ولی گزینه دو رو پیشنهاد میکنم چون قلمچی یه برنامه محدود به شما میده و به شما عادت میده که کم بخونید
تا کی درسارو تموم کنم
صد در صد تا قبله عید
خوراک
خوراک هم چیزه خوبیست. . .تا قبله دو ماه مونده به کنکورو نظری ندارم ولی دو ماه مونده به کنکور شبی 3 تا خرما برای آمادگی برای دادن آزمون طولانی
روز آزمون هم با خودتون قند ببرید بخورید قند خیلی سریع جذب میشه. . .
خدا؟؟
قران رو پیشنهاد میکنم حتی اگه اعتقادی ندارید
خو دیگه چیزی ندارم بگم فکر میکنم اگه چیزی بود مینویسم...دوستان سوالی چیزی بود در خدمتیم...
اینم زکات ما
فدا