- شروع کننده موضوع
ibtkm
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
بنده به شخصه شاهد تعداد زیادی میتینگ،گردهمایی یا هر چیزی که میخواین اسمش رو بگذارید در داخل این سایت بودم و این گردهماییها موضوعات متفاوتی مثل صحبت دربارهي برنامههای سایت یا گردهماییهای تفریحی داشتند. روند رو که نگاه میکنم، حس میکنم در گذشته به نوعی بیشتر مردم استقبال میکردند یا براشون بیشتر جنبهی فان داشت و این حرفا و این روند تا حدی کاهش یافته تا جایکه به نظرم تعدادی از میتینگهای اخیر(اخیر منظورم بازهی وسیعیه) اصلا میتینگ واقعی و درست حسابی نبودند. به شخصه یکی از چیزهایی که همواره به من حس اعتماد به اون گردهمایی میداد که باعث میشد برم یا تجربهي دوستانی که رفتند رو دنبال کنند، حضور آدمهای شناخته شده و به خصوص مدیران سایت بود. به شخصه گردهمایی که یک فرد نسبتا غریبه میومد میزد حتی رغبت نمیکردم جریاناتش رو دنبال کنم. نه برام قابل توجه بود. نه خیلی تلاش میکردم برم. یا هر چیز دیگهای که نشون دهندهي مینیمم کشش باشه. مدیرانی هم که میتینگ میذاشتند معمولا از تهران بودند که مثلا آرمیتا ثابتی اشرف میذاشت اگه اشتباه نکنم یا محمد یا حتی سعید زارعیان یادمه. چند تا گردهمایی تفریحی هم خود محمد گذاشت ولی الان موضوعی که هست، موضوع سن هست. به هر حال نسبت به سابق، سنها بالاتر رفته. فردی مثل محمد ۲۱ سالشه، قطعا و یقینا با آدمای هم سن و سال خودش بیشتر حال میکنه تا یه پسر ۱۶ ساله. بنده هم مثلا ۱۸ سالمه، هیچجوره با غیر از دوستان محدود خودم و هم سن و سالام با فرد دیگهای حال نمیکنم. نتیجهش میشه میتینگی مثل این سینمایی که گذاشته شد و یه سری ادم ۱۶ تا ۲۱ سال میرن سینما و بعدش میشینن اگه اشتباه نکنم پانتومیم بازی میکنند یا یک چیزی در همین مایه ها. برای من اصلا این قضیه جالب نیست و فکر نمیکنم پیش شما هم جنبهی جالبی داشته باشه. شاید یکی از دلایلی که میتینگهای رسمی سایت(موضوعشون سایته) از دو سال پیش تا به حال به صفر رسیده همین باشه که اصلا افراد شناخته شده و مدیران بعضیهاشون از سایت رفتند و اونهایی هم که هستند رغبتی برای برنامه گذاشتن نمیکنند چرا که به هر حال هم سن و سالهاشون دیگه نیستند. خلاصه میکنم حرفامو، گردهماییهایی بیشتر ازشون استقبال میشه معمولا که داخلش افراد شناختهشده یا مدیران حضور داشته باشند و حضور این افراد در برنامهها منوط به حضور افراد هم تیپ اونهاست. لذا یا همچین افرادی نمیان یا اگه بیان میشین یک گروه با رنج سنی گسترده که فکر نمیکنم حرف مشترک زیادی داشته باشید.حالا اگر کسی نظری در این رابطه داره بگه. ایدهای برای اصلاح این مشکل. یا موضوعات گردهماییی که مستقل از رنج سنی باشه. یا اصلا بگید که خب مهم نیست استقبال زیاد باشه. خلاصه نظری پیشنهادی چیزی دارید بگید.